Contact
+31 20 6622455

Ma t/m vrij van 08:30 tot 18:00
Zaterdag 09:30 tot 17:30, zondag gesloten

Terra de Asorei

Terra de Asorei

Graag presenteren wij u de Albariño's van Terra de Asorei uit het Spaanse Galicië . Zes families met fantastische wijngaarden hebben voor dit project de handen ineen geslagen en maken in de meest moderne kelder prachtige wijnen. Het totale bezit aan wijngaarden is 70 hectare, waarvan drie verschillende albariño’s worden gemaakt. Het wijnbedrijf ligt in het hart van de Rías Baixas, in de subzone Valle del Salnés. Het gebied staat, mede door de grote invloed van de Atlantsiche Oceaan, bekend om zijn uitermate frisse wijnen gemaakt van de albariño druif. De gemiddelde leeftijd van de wijnstokken bij Terra de Asorei is 20 jaar, waardoor hier wijnen geproduceerd kunnen worden met niet alleen een goede frisheid, maar ook een mooie diepgang. Van de drie verschillende albariño’s hebben wij er twee geselecteerd. De Nai e Señora is de meest frisse, het onstuimige type; de Terra de Asorei is ronder en zachter. Beide hebben dezelfde prachtige lengte.

Terra de Asorei Terra de Asorei Albariño 2015
Terra de Asorei

Terra de Asorei Albariño 2015

In de smaak is deze wijn redelijk vol met een rond mondgevoel. In de neus kruiden: dille, basilicum... citrus zoals grapefruit en citroen, steenfruit (perzik!) en een exotische fruittoets. Prachtige Albariño voor een zeer schappelijke prijs!

€10,95
Meer informatie Nu bestellen
- +
Terra de Asorei Nai e Señora Albariño 2015
Terra de Asorei

Nai e Señora Albariño 2015

Een perfect voorbeeld van de albariño die momenteel zo geliefd is, in de crispy, frisse stijl. Een echte 'zomer-albariño' met aroma’s van kruiden zoals munt, citrusfruit, peer en appel maar ook een tropische toets van lychees.

€10,95
Meer informatie Nu bestellen
- +
Voor een goed werkende site maken wij gebruik van cookies. Uitsluitend voor eigen gebruik. Wijzigen kan hier: Manage cookies