Contact
+31 20 6622455

Ma t/m vrij van 08:30 tot 18:00
Zaterdag 09:30 tot 17:30, zondag gesloten

Mas Jullien

Mas Jullien

Mas Jullien ligt in Jonquières, een dorp in de Languedoc even boven Montpellier, en is een van de pioniers onder de topdomeinen in de Languedoc. De 15 hectare aan wijngaarden liggen verspreid over een groot gebied. Dit gegeven is niet toevallig: de bodemprofielen van de percelen passen naadloos bij de aangeplante druivenrassen. Olivier Jullien behoort als wijnmaker tot de ‘buitencategorie’. Uniek en onvervangbaar. Wars van welke mode dan ook en met een geheel eigen filosofie produceert dit ‘enfant terrible’ de fijnste klassieke wijnen van de Languedoc. Een wijnproducent die zo één met de natuur is, dat er logischerwijs wordt gewerkt volgens biodynamische principes en er nog geen mespunt zwavel wordt toegevoegd. De witte, rode en rosé wijnen tonen allemaal een buitengewone expressie.

Mas Jullien Blanc 2009
Mas Jullien

Blanc 2009

De witte wijn van Mas Jullien is zonder uitzondering één van de beste en spannendste wijnen van het Franse zuiden, inclusief de Provence en de Languedoc-Roussillon. Het is een geweldig brede blend met daarin vooral de zeldzame (oude) carignan blanc.

€39,95
Meer informatie Nu bestellen
- +
Mas Jullien Rouge 2008
Mas Jullien

Rouge 2008

De rode Mas Jullien is elk oogstjaar gevarieerd anders, maar altijd vol spanning en steeds een proefavontuur. Als je over een wijn kan zeggen dat hij leeft, dan is het deze!
Robert Parker 95 punten

€41,95
Meer informatie Nu bestellen
- +
Voor een goed werkende site maken wij gebruik van cookies. Uitsluitend voor eigen gebruik. Wijzigen kan hier: Manage cookies