Il Canovino
Il Canovino
Quarto Vecchio Valpolicella Superiore 2016
De wijn is prachtig robijnrood, vineus, delicaat, met een heerlijk puur fruitig karakter. Droog, harmonieus, zacht en met een opwekkend bittertje. Een klassieke rode wijn uit Veneto met een gemiddeld alcohol percentage, ideaal bij pastagerechten, kazen en
€15,95
Il Canovino
Quarto Vecchio Valpolicella Ripasso Superiore 2015
Intense robijnrode kleur. Intens aromatisch boeket met fruit van rijpe kersen en confiture. Droge, volle en zachte smaak in de mond, met een zeer aangename afdronk en slechts 13,5% alcohol.
€19,50
Il Canovino
Quarto Vecchio Amarone della Valpolicella 2015
Intense dichte robijnrode kleur met violette rand. Een warm, pittig, krachtig bouquet met intense aroma's van zwarte bessen kersen, bittere amandel en iets vanille. Een overtuigend smaakpalet vol en fluweelzacht.
€38,95

Il Canovino

Het wijngoed ligt in Valpolicella in een gebied met de naam Canova, met aantrekkelijke glooiende hellingen op zo'n 250 meter boven zeeniveau.

De bodem is vooral kalkachtig en variabel in hun vorm met een verschillende waterhuishouding in de wijngaarden tijdens de verschillende stadia van de ontwikkeling en groei van de druiven. Er wordt veel waarde gehecht aan het belang van de biologische tijden en regels. Net als in de wijngaard en de wijnmakerij staan natuurlijke producten en technieken voorop.