Copenhagen Sparkling Tea
Copenhagen Sparkling Tea
Lyserod 0,0%
De Lyserod van Copenhagen Sparkling Tea is de droogste van de twee alcoholvrije dranken. Hier staat Oolong thee aan de basis, welke een blend vormt met onder andere Hibiscus thee en Silver Needle witte thee.
€21,49
Copenhagen Sparkling Tea
Bla 0,0%
De Bla van de Copenhagen Sparkling Tea Company is een heerlijk alcoholvrij aperitief die breed inzetbaar is. Aan de basis van deze blend staat zwarte thee (Jasmijn & Darjeeling), witte thee, groene thee en kruidige theebladeren. Uiteindelijk 13 soorten.
€21,49

Copenhagen Sparkling Tea

Het was in 2011 dat de bekroonde Deense sommelier Jacob Kocemba begon te experimenteren met thee. In zijn zoektocht kreeg hij te maken met 1000 jaar oude theetradities, welke hem op weg bracht naar het creëren van unieke blends. Door nieuwe methodes te ontwikkelen en theesmaken bij verschillende temperaturen te onttrekken was het mogelijk een onderscheidend product te maken. De ambitie was om een geheel nieuw soort drank te maken, alcoholvrij, toepasbaar in restaurants en bovenal: biologisch. Het eerste restaurant die de Sparkling Tea ging schenken was het Michelin ster restaurant Hermann in Kopenhagen, inmiddels zijn er al tientallen sterrenzaken in heel Europa bijgekomen.