Elgin / Walker Bay - Rood
Boekenhoutskloof
Cap Maritime Coastal Pinot Noir 2022
Pinot Noir van Cap Maritime uit de koele Hemel en Aarde Vallei. Met zuivere aroma's van kersen en zwarte bessen, met lichte rokerige en aardse tonen. In de mond heerlijk fris fruit met mooie zachte tannines.
€16,95
Creation Wines
Syrah-Grenache 2022
Deze blend van 4/5e syrah en 1/5e grenache oogt jeugdig door zijn ondoorzichtige purperen aanblik. Het zoete donkere fruit in de geur zet zich naadloos door in de smaak. Tonen van olijf en peper dienen zich aan.
De wijn is rond en voelt fluwelig en ...
€17,95
Creation Wines
Pinot Noir 2021
De pinot noir mag natuurlijk niet ontbreken bij Creation Wines! De Walker Bay wijnregio en de daarin gelegen de H&A Vallei heeft een relatief koel klimaat vergeleken met de andere wijnstreken van Zuid-Afrika en is daarmee perfect voor deze druif.
25% korting
€25,95 €19,49
Boekenhoutskloof
Cap Maritime Pinot Noir 2020
Daar waar Boekenhoutskloof opereert vanuit Franschhoek is Cap Maritime de nieuwste hit. Hiervoor komen de druiven speciaal uit de koele Hemel-en-Aarde Valley geoogst van de twee belangrijke druivenrassen die het bedrijf nog miste: chardonnay en pinot noir
24% korting
€49,95 €37,99
Hamilton Russell
Pinot Noir 2019
Deze Pinot Noir is doorgaans één van de betrouwbaarste van Zuid Afrika en behoort tot de beste pinots van het zuidelijk halfrond. Hij profiteert van de verkoeling van de oceaan aan de Walkerbay. Een echte terroirwijn van leisteenachtige, kleirijke bodem.
€44,95