Portugal - Wit
Boas Quintas
Opta Dão Branco 2018
De witte Opta is een blend van de lokale encruzado, malvasia fina en cerceal branco. Hiervan wordt een prettig drinkende lichte en frisse wijn gemaakt die het goed doet als aperitief of als begeleider van salades en van alles wat uit de zee komt.
€8,50
Fundação Eca de Quieroz
Tormes 2019
Een klassieke Vinho Verde die uit de subregio ‘Baião’ komt. Het terroir van deze streek wordt gekenmerkt door zijn granieten ondergrond, hete dagen en koele nachten. Een perfecte combinatie voor de avesso en arinto druif.
6% korting
€9,50 €8,95
Boas Quintas
Opta Dão Branco Encruzado 2018
In deze delicate witte Dão staat het inheemse, Portugese druivenras encruzado centraal. Vol, maar met een zeer frisse en gracieuze signatuur. Een zomerse wijn om jong van te genieten.
€10,95
Niepoort Wijn
Gestolen Fiets wit 2018
In navolging van de rode ‘Gestolen Fiets’, is er ook de witte variant met dezelfde naam. Vanaf de oogst 2013 gesierd met een uniek etiket van tekenaar Peter van Straaten.
€12,50
Niepoort Wijn
Moscatel 'Docil" 2014
De moscatel galego is een ras met een eigen identiteit, gekenmerkt door zijn bloemige en citroenachtige aroma's en wat tropisch fruit nuances. Het doel is om een lichte, frisse en jonge wijn te produceren, gebaseerd op de duidelijke zuurgraad en aromatisc
€15,95
Niepoort Wijn
Redoma Branco 2018
Een grote wijn met een complex mineralig mondgevoel, dat aan natte stenen doet denken. Naast de florale en nootachtige aspecten proef je schakeringen in het fruit van limoen, sinaasappel en abrikozen.
€21,95
Fundação Eca de Quieroz
9 flessen Tormes 2019
Een klassieke Vinho Verde die uit de subregio ‘Baião’ komt. Het terroir van deze streek wordt gekenmerkt door zijn granieten ondergrond, hete dagen en koele nachten. Een perfecte combinatie voor de avesso en arinto druif. Bij 9 flessen gratis thuisbezorgd
6% korting
€85,50 €80,00