Port - Wit
Niepoort Port
White Rabbit
Diepgouden port met een heerlijk aroma van noten en amandelen en een frisse geconcentreerde smaak met en pitttige finale door de uitgebreide rijping op de eiken vaten. Deze witte port is heerlijk als koel geserveerd aperitief.
€13,95
Taylor's
Fine White Port
De individuele wijnen worden ongeveer drie jaar in eiken vaten gerijpt, waar ze zachtheid en karakter verwerven. Vervolgens worden ze gemengd om een rijke witte port te leveren in de traditioneel zachte maar volle stijl.
€13,95
Niepoort Port
Dry White
Traditioneel gemaakte witte port met een lang schil contact, af en toe met de voet betreden in de lagares. De gisting wordt doorgevoerd tot een bijna droge wijn is ontstaan, voor de toevoeging van de pure druivenbrandy.
€13,95
Niepoort Port
White Port
De wijn wordt tenminste 3 jaar op hout opgevoed tot aan de botteling. Diep goud van kleur, met aroma's van noten en hints van fruit met een halfzoete smaak. Serveer gekoeld als aperitief of bij desserts.
€13,95
Taylor's
Chip Dry White Port
Drink de Chip Dry jong en koel, tussen 9 en 12º graden. Leuk is ook de Chip-Chip: een combinatie van ijs, 1/3 deel Chip Dry en 2/3 deel tonic, verrijkt met een gekneusd blaadje munt (of eventueel basilicum). Lekker met gezouten amandelen.
€15,75