Contact
+31 20 6622455

Ma t/m vrij van 08:30 tot 18:00
Zaterdag 09:30 tot 17:30, zondag gesloten

Port - Wit

Onze selectie witte Port
Niepoort Port White Rabbit
Niepoort Port

White Rabbit

Diepgouden port met een heerlijk aroma van noten en amandelen en een frisse geconcentreerde smaak met en pitttige finale door de uitgebreide rijping op de eiken vaten. Deze witte port is heerlijk als koel geserveerd aperitief.

€13,95
Meer informatie Nu bestellen
- +
Taylor's Fine White Port
Taylor's

Fine White Port

De individuele wijnen worden ongeveer drie jaar in eiken vaten gerijpt, waar ze zachtheid en karakter verwerven. Vervolgens worden ze gemengd om een rijke witte port te leveren in de traditioneel zachte maar volle stijl.

€13,95
Meer informatie Nu bestellen
- +
Niepoort Port Dry White
Niepoort Port

Dry White

Traditioneel gemaakte witte port met een lang schil contact, af en toe met de voet betreden in de lagares. De gisting wordt doorgevoerd tot een bijna droge wijn is ontstaan, voor de toevoeging van de pure druivenbrandy.

€13,95
Meer informatie Nu bestellen
- +
Niepoort Port White Port
Niepoort Port

White Port

De wijn wordt tenminste 3 jaar op hout opgevoed tot aan de botteling. Diep goud van kleur, met aroma's van noten en hints van fruit met een halfzoete smaak. Serveer gekoeld als aperitief of bij desserts.

€13,95
Meer informatie Nu bestellen
- +
Taylor's Chip Dry White Port
Taylor's

Chip Dry White Port

Drink de Chip Dry jong en koel, tussen 9 en 12º graden. Leuk is ook de Chip-Chip: een combinatie van ijs, 1/3 deel Chip Dry en 2/3 deel tonic, verrijkt met een gekneusd blaadje munt (of eventueel basilicum). Lekker met gezouten amandelen.

€15,75
Meer informatie Nu bestellen
- +
Voor een goed werkende site maken wij gebruik van cookies. Uitsluitend voor eigen gebruik. Wijzigen kan hier: Manage cookies