Provence / Corsica - Rood
Comte Abbatucci
Faustine Rouge VV 2020
De Faustine wijnen zijn de beste introductie tot het assortiment unieke, biodynamische wijnen van Abbatucci. De wijn wordt gemaakt van vooral sciaccarellu en heeft een fris knapperig karakter met smaken van vers geoogste rode bessen en frambozen.
€32,95
Tempier
Bandol Rouge 2016
De assemblage van 75% Mourvèdre, 15% Grenache, 8% Cinsault en 2% Carignan is de meest toegankelijke en biedt relatief vroeg zijn klasse en drinkplezier. Een mooie elegante en fruitige stijl wijn met diepgang.
€44,95
Tempier
Bandol La Migoua 2016
Dankzij de inbreng van wat meer cinsault is de La Migoua vrij toegankelijk. Daarnaast neigt de wijn iets meer naar het dierlijke vergeleken met de andere cuvée's. Het is een wijn met een elegante neus, uitstekende balans en een lang bewaarpotentieel
€79,95
Tempier
Bandol La Tourtine 2010
Deze ligging van La Tourtine is subliem omdat de mistral voor voldoende verkoeling zorgt en de overvloedige zon voor genoeg zonuren. Zo heeft de wijn krachtige tonen van mourvedre maar ook een geniale frisheid en mineraliteit.
€79,95
Tempier
Bandol La Cabassaou 2010
De wijnstokken van La Cabassaou zijn minstens 50 jaar oud, en zijn gunstig gelegen beschut tegen de Mistral en zuid westelijk geëxposeerd. De blend bestaat voor 95% uit mourvedre en het is een rijpe, robuuste en krachtige wijn.
€119,95