Zoete wijnen uit de Mosel / Saar Zoete wijnen uit de Mosel / Saar
Carl Loewen
Laurentiuslay Spätlese 2018
De Spätlese is een bijzonder energieke en behoorlijk complexe iets rokerige riesling met een stimulerende zuurgraad en een subtiele droogheid. Spannende eetwijn, die heel wat komende jaren plezier zal geven.
€17,95
Carl Loewen
Ritsch Riesling Auslese 2018
Loewen heeft op het wijngoed lang gezocht naar de beste percelen om Auslese rieslings te maken. De op twee na steilste helling, de Ritsch wijngaard, bleek de beste keus. Zelfs bij hoge rijpheid blijft de wijn superfris, met knisperende citrustonen.
€24,95
Carl Loewen
Ritsch Riesling Auslese 2015
Loewen heeft op het wijngoed lang gezocht naar de beste percelen om Auslese rieslings te maken. De op twee na steilste helling, de Ritsch wijngaard bleek de beste keus. Zelfs bij hoge rijpheid blijft de wijn superfris, met knisperende citrustonen.
€24,95
Egon Müller
Scharzhofberger Riesling Kabinett 2018
De Scharzhofberger Riesling Kabinett is in dit vroege stadium al fascinerend. De elegante wijn biedt een scala aan aroma's van verse peer, limoen, gekonfijte perzik, vlierbloesem, lichte kruiden met een prachtig mineraal karakter, dat werkelijk niet te we
€109,95
Egon Müller
Scharzhofberger Riesling Spätlese 2018
De Scharzhofberger Riesling Spätlese 2018 is een absoluut grootse release van Egon Müller. Deze briljante wijn tovert een veelvoud aan nuances uit het glas. Zo sensationeel in zijn jeugd, maar met de potentie om nog vele jaren te rijpen.
€199,95