Vic
Vic
Petit Pont Rouge 2022
Een niet alledaagse, maar slimme blend van grenache, cinsault en cabernet sauvignon. Vergist volgens de macération carbonique methode waardoor een heerlijk fris sappige wijn verkregen wordt.
€7,95
Vic
Petit Pont Blanc 2022
Petit Pont is ontstaan door de grote vraag naar voordelige, maar goede, zuivere wijn. De volle, bloemige rijkdom van de vermentino, gemixt met de knisperend frisse smaken van de sauvignon, is een trouvaille die heel goed heeft uitgepakt.
€7,95
Vic
Comte de Bergon Rosé 2022
Wat prijs-/kwaliteitsverhouding betreft, heeft deze rosé nauwelijks concurrentie en wordt in de jaarlijkse wijngidsen gewaardeerd en herkend. De basis ligt bij grenache- en cinsaultdruiven van klei- en gravelbodems.
€8,50
Vic
Comte de Bergon Rouge 2022
Heerlijk, puur rood fruit in geur en smaak met veel frisheid en lengte en subtiele nuances van provençaalse kruiden. De tannines geven een lichte structuur aan de wijn, maar zijn terughoudend.
€8,50
Vic
Comte de Bergon Blanc 2022
De wijn is heel floraal en fruitig in de geur, met vol geel fruit. De smaak is sappig, fris en mild. Een knappe uitgebalanceerde (dagelijkse) wijn, geschikt als aperitief of bij een uitgebreid buffet.
€8,50
Vic
Cabernet Sauvignon Prestige 2020
Een mooi rijpe cabernet sauvignon met een mooie aromatische rijkdom van fruit van pruimen, zwarte bessen, zoete specerijen en een hint van vanille. In de mond is de wijn krachtig en genereus met fraai donker fruit, een toon van zoethout en goede tannines.
22% korting
€11,50 €8,99
Vic
Les Hauts de Median Petit Verdot 2021
Jérôme Vic en Aurélie Trébuchon slagen er elk jaar weer in om van dit edele druivenras een klassewijn te maken die karakter combineert met een hoog lekkergehalte. Hij is zeer verteerbaar, licht gekoeld drinkbaar.
€9,95

Vic

Tussen Béziers en Vias in de Franse Languedoc ligt het wijndomein van Jérôme Vic. Hij managet het familiedomein met veel passie en enthousiasme. Het assortiment van Vic bestaat vooral uit wijnen in de lage prijsklasse, die vaak tot prijswinnaars op de diverse concoursen worden bekroond. Zo werd in 2012 en 2014 de Les Hauts de Median Petit Verdot gekozen tot ‘Wijn van het Jaar’ op het Proefschrift Wijnconcours. Ondanks de productie van miljoenen flessen wijn wordt er in de wijngaard gewerkt zoals op een topdomein. Een team van wel 15 personen is dagelijks in de wijngaarden te vinden om deze in topconditie te houden. Er wordt - waar mogelijk - biologisch en natuurvriendelijk gewerkt. Hierdoor zijn de wijnen van Vic van een constante kwaliteit en daarmee een vaste waarde als huiswijn in diverse restaurants.