Vendôme
Vendôme
Mademoiselle classic 20 cl
Vendôme Mademoiselle classic is gemaakt van druivenmost van witte druiven met 0,0% alcohol en is calorie-arm. De wijn heeft een overtuigende smaak van milddroge mousserende wijn, met fijne belletjes en een lichte fruitigheid.
€4,50
Vendôme
Night Orient Spritz
100% alcoholvrij en dit merk je nauwelijks in de smaak! Het fruit, het aroma en de kenmerkende bitters, ze zitten er allemaal in! Schenk hem eens blind aan vrienden en familie, ze zullen verrast zijn! 
€9,95
Vendôme
Mademoiselle Rosé
Alcoholvrij genieten!
De Rosé is gemaakt van blauwe druiven, met een mooie licht zalmroze kleur. In de geur expressief rood fruit, zwarte bessen en citrusvruchten. Levendige en fruitige rosé.
€9,95
Vendôme
Mademoiselle Merlot
Alcoholvrij genieten! De Merlot is een rode volledig alcoholvrije wijn van niveau en biologisch. Gemaakt van Merlot wijnen uit Spanje, waar door een vernuftige techniek de alcohol is verwijderd, zonder de aroma's van de wijn aan te tasten. Een verrassend
€9,95
Vendôme
Mademoiselle Chardonnay
Alcoholvrij genieten! De Chardonnay is een witte volledig alcoholvrije wijn van niveau en biologisch. Gemaakt van Chardonnay wijnen uit Spanje, waar door een vernuftige techniek de alcohol is verwijderd, zonder de aroma's van de wijn aan te tasten.
€9,95
Vendôme
Mademoiselle Classic rosé
Alcoholvrij genieten! Vendôme Mademoiselle rosé is gemaakt van druivenmost van blauwe druiven met 0,0% alcohol, biologisch en is calorie-arm. De wijn heeft een overtuigende smaak van milddroge mousserende wijn, met fijne belletjes en een lichte fruitighei
€10,95
Vendôme
Mademoiselle Classic
Alcoholvrij genieten! Vendôme Mademoiselle classic is gemaakt van druivenmost van witte druiven met 0,0% alcohol, biologisch en is calorie-arm. De wijn heeft een overtuigende smaak van milddroge mousserende wijn, met fijne belletjes en een lichte fruitigh
€10,95

Vendôme

Vendôme is een nieuwe lijn alcoholvrije wijn op basis van druivenmost en traditioneel vergiste wijn. Hierdoor is de smaak vergelijkbaar met normale wijn. Dit wordt bereikt door middel van vacuümverdamping van de alcohol. Deze werkwijze, die hierna wordt beschreven, maakt het mogelijk om de aroma’s en smaken die de wijn bijzonder maken ook zonder alcohol te behouden. De Vendôme alcoholvrije wijnen zijn daarom een bijzonder goed alternatief voor wijn. De basiswijnen worden geproduceerd in Spanje en omgezet in Duitsland en België. De lijn bestaat uit twee mousserende wijnen (classic en rosé) en drie niet-mousserende wijnen (merlot, chardonnay en rosé).

De methode:
Normaal gesproken verdampt alcohol bij 78 graden. Dan blijft er nauwelijks of geen smaak over van een wijn. Hier wordt het proces sous-vide gedaan. Dit evaporatieproces ofwel het verdampen / verwijderen van de alcohol gebeurt als volgt: de wijn wordt eerst slechts verwarmd tot 45 graden. Daarna wordt de wijn van boven uit de tank via een cylinder naar beneden gestuurd. Vervolgens wordt de wijn als een dunne film tegen de wanden gespoten om de alcohol te kunnen verdampen. De cylinders die continu bewegen zorgen voor de scheiding van de alcohol en de aroma’s. De wijn wordt opgevangen en verliest bij elke rondgang alcohol. Dit proces wordt herhaald totdat er geen alcohol meer in zit, terwijl de aroma’s van de gebruikte druivenrassen bewaard zijn.