Contact
+31 20 6622455

Ma t/m vrij van 08:30 tot 18:00
Zaterdag 09:30 tot 17:30, zondag gesloten

Shaw & Smith

Shaw & Smith

Ooit werd door de twee neven ‘S’ - Michael Hill Smith en Martin Shaw - tijdens een lange lunch de samenwerking beklonken om in de relatief koele streek van de Adelaide Hills hun visie en ideeën over wijn vorm te gaan geven. Blockbusterwijnen zijn er te over Down Under, maar het was hun doelstelling om verfijnde, elegante terroirwijnen met diepte te maken die wereldwijd met soortgenoten kunnen wedijveren. Dat doel is duidelijk gehaald. Het wijngoed omvat 46 hectare en er wordt op alle fronten ecologisch gewerkt. De sauvignon blanc én de shiraz zijn al tot de beste van Australië bekroond. Het wijnbedrijf is een fenomeen in het land; weinig ‘wineries’ in Australië zijn in staat om wijnen te maken met zoveel verfijning, finesse en terroirkenmerken. Shaw en Smith zijn gespecialiseerd in sauvignon blanc, 'koel klimaat' chardonnay, shiraz en pinot noir.

Shaw & Smith Shiraz Adelaide Hills 2013
Shaw & Smith

Shiraz Adelaide Hills 2013

Inmiddels is deze shiraz al eens tot de beste van Australië bekroond. De stijl is een ommekeer in het land te noemen, want er zijn maar weinig ‘wineries’ in Australië in staat om wijnen te maken met zoveel verfijning, finesse en terroir.

€32,95
Meer informatie Nu bestellen
- +
Shaw & Smith Chardonnay M3 2015
Shaw & Smith

Chardonnay M3 2015

Deze chardonnay laat zich niet vergelijken met de wulpse, vette, en exotische fruitbakken die in Australië de mensen nog steeds moeten vermaken.
M3...meesterlijk, mysterieus, magisch...

€32,95
Meer informatie Nu bestellen
- +
Voor een goed werkende site maken wij gebruik van cookies. Uitsluitend voor eigen gebruik. Wijzigen kan hier: Manage cookies