Opruiming
Uw zoekopdracht heeft helaas niets opgeleverd. Bel onze winkel 020 662 245 5, dan zoeken wij uw wijn....

Opruiming

 

Lijst der lijsten staat weer online! 

We hebben weer een mooie selectie wijnen, wijnen om direct te drinken, maar ook behoorlijk wat wijnen die -dankzij topjaren- nog even de kelder in mogen. Veel mooi Italiaans, bijzonder Duits, prachtige Bourgognes en top Noord Rhône wijnen. En natuurlijk ook weer veel lekkers van de Kaap. Heel veel wijnen met 90 punten of meer van Robert Parker en anderen. 

Het exacte aantal dat er beschikbaar is, is ingesteld op de site. Dus als er wijnen uitverkocht raken, dan verdwijnen ze vanzelf. Mocht u een wijn niet meer kunnen vinden, dan is die dus helaas uitverkocht. 

Heel belangrijk ivm Covid: 
Er vindt geen verkoop plaats in de winkel, u kunt daar géén wijnen bestellen of kopen. Wij kunnen namelijk niet meer dan drie personen tegelijk in onze winkel ontvangen en de druk op de winkel wordt te hoog wanneer wij ook daar zouden verkopen. Wij hopen op uw begrip.
Nadat u via onze website besteld heeft kunt u wél de wijnen in onze winkel afhalen, of natuurlijk laten bezorgen (zie de condities op de site). 

Wij trachten alle bestellingen die met PostNL of DPD verstuurd worden op maandag en dinsdag te verzenden. Indien u voor afhalen kiest doet u ons een enorm plezier dit z.s.m. te doen, het liefst binnen een week. 

Veel plezier met het selecteren van uw favoriete wijnen, vanaf dinsdag 10 uur zijn wij open en vanaf dat moment kunt u uw bestelling ophalen (na bevestiging van ons dat uw bestelling klaar staat). 


Onze openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 18:00
Zaterdag van 9:30 tot 17:30
Zondag en maandag zijn we gesloten.  

We hopen dat u net zo enthousiast bent over de lijst als wij! Tot snel!

Marjolijn, Bart, Linda & Erik
Pasteuning Wines & Spirits