Opruiming
Hans Melissen - Rare Druiven & Vrolijke Fransen
Dertien verrukkelijke verhalen opgetekend langs de slingerende, culinaire routes. Een boek vol gezelligheid!
51% korting
€10,00 €4,95
Hans Melissen - Wijngek
Ook in deze bundel korte verhalen gaat Hans Melissen door in de traditie van zijn debuut Château Poeha, waarin de wijnwereld met een knipoog wordt bekeken. De verhalen zijn vol humor en hilariteit, maar ook met grote liefde voor mens en natuur geschreven.
51% korting
€10,00 €4,95
Hans Melissen & Thérèse Boer- Met Liefde Geschonken
Een boek met handige en vrolijke tips over wat voor drank te schenken op welk moment. Schenken kan immers op 2 manieren: I: de gastheer of vrouw die wijnen of andere dranken schenkt bij speciale gelegenheden zoals een verjaardag, bruiloft en bij maaltijde
47% korting
€14,95 €7,95
Ma Cuisine Escoffier voor iedereen
Al 20 jaar is de Nederlandse vertaling uitverkocht maar nu zal eindelijk de herdruk van de bijbel voor amateurkoks verschijnen, voor het eerst uitgebreid met 48 kleurenfoto's van gerechten die volgens Ma Cuisine receptuur zijn bereid.
48% korting
€28,99 €14,95
Auguste Escoffier - Het kookboek voor de klassieke keuken
Auguste Escoffier is een legendarische naam voor chefs en fijnproevers. Zijn Kookboek van de klassieke keuken (Le Guide Culinaire) wordt nog steeds door meesterkoks overal ter wereld geroemd én gebruikt.
47% korting
€75,00 €39,95
De Grote Larousse
De 6e, geheel herziene editie van de Larousse Gastronomique, die in 1938 voor het eerst is verschenen, is een klassieker die toch elke dag actueel is. Een wereldberoemde culinaire encyclopedie, waarin van A tot Z alle vragen rondom gastronomie worden bean
47% korting
€129,00 €69,00

Opruiming

De lijst der lijsten staat online! 

En ook dit jaar is het weer een prachtige lijst restanten voor bijzonder lage prijzen. Zo hebben we -ondanks de enorme wereldwijde vraag- een uitgebreide lijst met topwijnen uit de Bourgogne, spannend Italiaans, krachtige Rhônes en zelfs een onvoorstelbaar mooie wijn van de Canarische Eilanden! Een breed aanbod van maar liefst 147 verschillende wijnen en in totaal bijna 10.000 flessen! 

In tegenstelling tot vorig jaar, is dit jaar de opruiming ook in de winkel. De eerste drie dagen loopt de verkoop uitsluitend via de site, maar vanaf dinsdag 10 uur ook in onze winkel. In de winkel hebben wij een extra schap met kleine restanten die zeer de moeite waard zijn maar waar we slechts enkele flessen van hebben. Deze staan niet op onze site. 
 
Mocht er een wijn zijn die u in onze PDF aantreft maar niet op de site, dan is deze uitverkocht. Uitverkochte wijnen verdwijnen automatisch van onze site. 

Sinds 1 januari zijn onze openingstijden gewijzigd. Wellicht heeft u het al gezien of gelezen, maar voor de zekerheid:
Dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 18:00
Zaterdag van 9:30 tot 17:30
Zondag en maandag zijn we gesloten.  

We hopen dat u net zo enthousiast bent over de lijst als wij!

Marjolijn, Youri & Erik
Wijnhandel Pasteuning