Opruiming
Opruiming
L'Amauve Les Merrelies Séguret 2013
Gewaardeerde village-wijn uit de Zuid-Rhône van 75% grenache en 25% syrah. Vlezig en volrond van karakter. Tonen van irissen en viooltjes, zwarte bessen, kersen, ceder, zoethout en garrigue. Uitnodigende en harmonieuze wijn, die nu goed op dronk komt...
30% korting
€14,95 €10,50
Opruiming
Wagner-Stempel Sauvignon Blanc 2015
Duitse sauvignons timmeren aan de weg! Wagner-Stempel voorziet ons van een sprankelende, aromatische en vrij krachtige wijn. Afkomstig van één koel wijngaardperceel en dat is te proeven in het knapperige fruit: kruisbessen, citrus, zelfs wat cassis.
33% korting
€17,95 €11,95
Opruiming
Chamonix Sauvignon Blanc 2014
Zuid-Afrikaanse sauvignon blancs leggen het vaak af in internationale vergelijkingen. Chamonix doet met zijn wijnen op alle fronten mee, zo ook met deze sauvignon. Zit qua stijl zo'n beetje tussen de beste Nieuw-Zeelanders en Franse Sancerre in.
26% korting
€17,50 €12,95
Opruiming
Château Saint-Robert Graves Blanc 2014
Voor ons een hernieuwde kennismaking met deze mooie witte bordeaux uit de Graves, van de typische zand-kiezelbodem. 80% sauvignon blanc en 20% sémillon. Uitbundige volle geur, met fris fruit, een licht vettige smaak, aromatisch, vol en persistent.
34% korting
€23,95 €15,85
Opruiming
François Villard Saint-Péray Version 2011
De opvallende revival van Saint-Péray in de noordelijke Rhône is mede te danken aan François Villard. Hij maakt van 100% marsanne een expressieve, knappe wijn met volop wit fruit en minerale tonen. De wijn rijpt 10 maanden op deels nieuwe barriques.
32% korting
€24,95 €16,95
Opruiming
Masciarelli Castello di Semivicoli Trebbiano d'Abruzzo 2010
Eye-opener! Dat van oude stokken trebbiano op goede terroirs meesterlijke wijnen kunnen worden gemaakt, bewijst Masciarelli onophoudelijk. Een wijn die door zijn intrigerende stijl zeker associaties met mooie witte bourgognes oproept.
33% korting
€29,95 €19,95
Opruiming
François Villard Saint-Péray Version Longue 2011
Villard is een groot fan van de marsanne druif. Hij slaagt er als een van de weinigen in een ongekend delicate frisheid naast lengte te verkrijgen. De naam van deze cuvée van 100% marsanne is dan ook heel toepasselijk: indrukwekkend glas wijn!
23% korting
€29,95 €22,95
Opruiming
Alois Kracher No2 TBA Muskat Ottonel 2001
Trockenbeerenauslese N°2 is een Collection-wijn van Kracher van 100% muskat ottonel. Als dessertwijn een dessert op zichzelf! Zeer indrukwekkend. Bij witte-chocolade-ijs (bv. met kumquats) óf juist bij extra gerijpte rijke harde kazen. Meditatiewijn.
39% korting
€45,95 €27,95

Opruiming

De lijst is dit jaar groot en bijzonder! Meer dan 150 soorten wijn en ruim 7000 flessen staan te wachten op een nieuwe liefhebber! En, ondanks de schaarste, hebben we een ruim aanbod bijzondere bourgognes tegen scherpe prijzen, maar ook spannende wijnen uit Duitsland en Italië.

Tijdens de opruiming kiezen we tevens voor wijnen die normaliter zelden aangeboden worden. Denk aan verrassende wijn gemaakt van de druif ‘zelen’ of de karakteristieke ‘sagrantino’. Hét moment om eens iets nieuws te proberen!

Dit jaar zal de opruiming anders verlopen dan normaal.

Helaas hebben wij onverwacht een redelijk gevulde ziekenboeg, waardoor wij genoodzaakt zijn de verkoop van de opruimwijnen uitsluitend via onze site te laten verlopen. Dit is voor ons de enige manier om alles in goede banen te leiden, en te garanderen dat de overige bedrijfsactiviteiten gewoon doorlopen. Dit houdt in dat er geen verkoop van opruimwijnen in de winkel plaatsvindt. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

Uw bestelling wordt wel op de gebruikelijke manier verwerkt; zo kunt u de wijnen laten bezorgen of uw order ophalen in onze winkel. Tijdelijk zijn wij dus een ‘pick-up-point’ voor de opruimwijnen; past wel een beetje in het hedendaagse winkelen…

Na uw bestelling kunt u binnen 4 werkdagen bericht van ons verwachten dat uw wijnen klaar staan of verzonden zijn.

De verkoop van de reguliere wijnen in de winkel gaat natuurlijk gewoon door.

Wij wensen u veel plezier met de ‘lijst der lijsten’ en hopen dat u mooie trouvailles zult tegenkomen!

Het team van Pasteuning