Opruiming
Uw zoekopdracht heeft helaas niets opgeleverd. Bel onze winkel 020 662 245 5, dan zoeken wij uw wijn....

Opruiming

 

Lijst der lijsten staat weer online! 

We hebben weer een mooie selectie wijnen, wijnen om direct te drinken, maar ook behoorlijk wat wijnen die -dankzij topjaren- nog even de kelder in mogen. Veel top Italiaans, prachtige Bourgognes en dit jaar wat meer 'aandacht' voor Zuid Afrika. Heel veel wijnen met 90 punten of meer van Robert Parker. 

Het exacte aantal dat er beschikbaar is, is ingesteld op de site. Dus als er wijnen uitverkocht raken, dan verdwijnen ze vanzelf. Mocht u een wijn niet meer kunnen vinden, dan is die dus helaas uitverkocht. 

Na uw bestelling kunt u bij het afrekenen kiezen of u de wijn wilt ophalen of bezorgd (doorgaans tegen een vergoeding) wilt hebben. Wij trachten alle bestellingen die met PostNL verstuurd worden op maandag en dinsdag te verzenden. Indien u uw bestelling wilt ophalen in onze winkel, dan helpt u ons enorm dit zo spoedig mogelijk te doen, ivm onze krappe huisvesting. 

Voor onze klanten in Amsterdam plannen we zaterdag 7 maart een rit, het zou voor ons bijzonder handig zijn om zo veel mogelijk bestellingen in Amsterdam deze dag te bezorgen. 

Veel plezier met het selecteren van uw favoriete wijnen, vanaf dinsdag 10 uur zijn wij open en kunt u deze wijnen (indien nog voorradig) ook in de winkel aanschaffen of uw bestelling ophalen. 


Onze openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 18:00
Zaterdag van 9:30 tot 17:30
Zondag en maandag zijn we gesloten.  

We hopen dat u net zo enthousiast bent over de lijst als wij! Tot snel!

Marjolijn, Iris, Wiland & Erik
Pasteuning Wines & Spirits