Contact
+31 20 6622455

Ma t/m vrij van 08:30 tot 18:00
Zaterdag 09:30 tot 17:30, zondag gesloten

Niepoort Wijn

Niepoort Wijn

Naast de productie van port heeft Dirk van der Niepoort zich toegelegd op de productie van witte en rode wijnen. Er wordt veel aandacht besteed aan de kwaliteit van de wijnen. De wijnen zijn geen typische fruitbommen, maar echte terroirproducten. Het is werkelijk verbazingwekkend om de diversiteit aan de verschillende stijlen te proeven. Hij maakt prachtige wijnen die typerend zijn voor Portugal maar ook wijnen die kunnen concurreren met de absolute top uit de Bourgogne. De wijngaarden van Niepoort zijn over het algemeen zeer oud en geven zeer lage opbrengsten. De twee belangrijkste quinta’s (Quinta de Nápoles en Quinta do Carril) bevinden zich in het hart van de Portstreek, daar waar de beste wijngaarden liggen.
Eigenzinnige topwijnen!

Niepoort Wijn Gestolen Fiets wit 2014
Niepoort Wijn

Gestolen Fiets wit 2014

In navolging van de rode ‘Gestolen Fiets’, is er ook de witte variant met dezelfde naam. Vanaf de oogst 2013 gesierd met een uniek etiket van tekenaar Peter van Straaten.

€11,95
Meer informatie Nu bestellen
- +
Niepoort Wijn Gestolen Fiets Rood 2015
Niepoort Wijn

Gestolen Fiets Rood 2015

Een intense wijn, uitgesproken Douro van karakter, maar tegelijkertijd elegant en gemakkelijk te drinken, met lekkere rood fruit aroma’s en zachte tannines.

€12,50
Meer informatie Nu bestellen
- +
Niepoort Wijn Redoma Branco 2013/15
Niepoort Wijn

Redoma Branco 2013/15

Een grote wijn met een complex mineralig mondgevoel, dat aan natte stenen doet denken. Naast de florale en nootachtige aspecten proef je schakeringen in het fruit van limoen, sinaasappel en abrikozen.

€21,95
Meer informatie Nu bestellen
- +
Niepoort Wijn Vertente 2011
Niepoort Wijn

Vertente 2011

Deze wijn is solide, complex en fris. De smaak is stevig met goede zuren, ondersteund door evenwichtige tannines. Als stevige maaltijdwijn in zijn jeugd al zeer aantrekkelijk, maar een paar jaar rijping wordt zeker beloond.

€21,95
Meer informatie Nu bestellen
- +
Niepoort Wijn Redoma Tinto 2014
Niepoort Wijn

Redoma Tinto 2014

Redoma is zoals de Douro zelf: vol karakter en persoonlijkheid. Van wijngaarden met touriga nacional, tinta amarela, tinta roriz and touriga franca, allemaal naar het noorden gericht.

€37,95
Meer informatie Nu bestellen
- +
Voor een goed werkende site maken wij gebruik van cookies. Uitsluitend voor eigen gebruik. Wijzigen kan hier: Manage cookies