Neverland
Neverland
Organic Thunder Traubensecco
De Organic Thunder Traubensecco wordt gemaakt van biologische Sauvignon Blanc druiven, een vleugje gemberextract en vlierbloesem. Het is een heerlijk alcoholvrij alternatief met een heldere en verfrissende smaak. 
€13,99
Neverland
Grauburgunder Kalkmergel 2022
De Grauburgunder Kalkmergel is een wijn gebaseerd op de structuur van Grauburgunder en de minerale kalkrijke bodem waar de druiven vandaan komen. Het is een wijn waar je volgens Sebastian Class van wilt blijven drinken.
€16,95
Neverland
Good Old Times 2020
Good Old Times (GOT) is het eerbetoon van Neverland aan vier originele druivenrassen. De fruitigheid van Huxel en Scheu, de kruidigheid van Bacchus en de aromatische Traminer maken dit een onwijs interessante wijn.
€18,25
Neverland
Grauburgunder Kalkriff 2022
De Grauburgunder Kalkriff van Neverland komt van een koele locatie wat samen met de kalkrijke bodem zorgt voor een fijne minerale en elegante stijl. Door verschillende manieren van wijnmaken te blenden, ontstaat er een wijn met een divers karakter.
€22,50
Neverland
Opus K Cuvée Prestige 2021
Samen met de sommelier Alessandro Borioni van toprestaurant Käfer-Schänke in München ontstond deze Bourgondische wijn. Het resultaat is een volle, ronde en elegante witte wijn met verfrissende zuren.
€46,95
Neverland
Unartig Cuvée Prestige 2018
De Unartig Cuvée Prestige is een samenwerking met top sommelier André Macionga, bekend van onder andere restaurant Tim Raue** in Berlijn. Het resultaat is een complexe wijn met veel steenfruit, citrus en verse kruiden in de geur en smaak. 
€59,95
Neverland
Halo Ex Ante Cuvée Prestige 2019
De Halo Ex Ante is een zeldzame blend van Cabernet Sauvignon en Pinot Noir, twee druivenrassen die zelden in hetzelfde gebied, laat staan dezelfde wijn voorkomen. Hij past goed bij krachtige vleesgerechten en rijpe kazen.
€69,50

Neverland

Neverland is het wijnhuis van Sebastian en Marcel Class, 13e generatie wijnmakers. Het wijnhuis bevindt zich in het plaatsje Vendersheim, Rheinhessen. Vendersheim lag zo'n 50.000 jaar geleden nog aan de Rijn, voordat deze zijn koers veranderde en zijn omweg langs Mainz is gaan maken. Op de voormalige oevers in Vendersheim en Wolfsheim vind je de sporen met een zeer hoog kalkgehalte die de rivier heeft achtergelaten (kalkmergel, kalksteen en schelpenkalksteen). 
In 2012 was het idee Neverland geboren en het domein Neverland staat voor minimale interventie, alleen doen wat nodig is. Vanaf dag één wordt er biologisch verbouwd en inmiddels worden er ook de principes van biodynamische wijnbouw toegepast. "Je moet zo goed mogelijk met de natuur samenwerken, niet ertegen". De wijnen worden spontaan vergist met eigen gisten en na verloop van tijd klaren de wijnen op natuurlijke wijze. Je zou haast denken: "Is dit niet gewoon natuurwijn?". Het zit er dicht tegenaan, maar het is voor Neverland geen doel op zich en de wijnen hebben geen oxidatief karakter.
Vernieuwend, out of the box, verrassend en bovenal bijzonder lekker. Zo zou je de wijnen van Neverland kunnen samenvatten. De focus ligt hier niet op riesling (al maken ze die wel), maar juist op de meest aparte blends van druiven die eerder bekend zijn uit de geschiedenisboeken. Huxelrebe, Bacchus en Traminer, om er maar een paar te noemen. Door hun unieke terroir vol kalk en de bijzondere benadering van wijnmaken, worden hier wijnen gemaakt in een stijl die je in Duitsland niet snel aantreft. Onvergelijkbaar met onze andere wijnhuizen, daarom is wijnhuis nummer 10 uit Duitsland een feit!