Likeur
Likeur
Vencocello
Ontdek het verhaal van Vencocello, de Italiaanse venkellikeur met een Amsterdams karakter. Laat je verrassen door de veelzijdigheid van venkel als aperitief, als digestief of geef je cocktails een nieuwe dimensie met deze zijdezachte likeur.
€19,95
Likeur
Bello Limoncello
Een van de lekkerste Limoncello's!
€22,95
Likeur
Fiorito Limoncello
Fiorito is een Limoncello Superiore. Ambachtelijk gemaakt van handgeschilde citroenen. Deze prijswinnende limoncello is bedacht door twee broers met Italiaanse roots.
€25,95

Likeur

Deze nogal brede categorie omvat allerlei verschillende dranken met als rode draad een minimaal suikergehalte. Er kunnen allerlei verschillende combinaties van ingrediënten als smaakmaker toegepast worden: fruit, kruiden, zaden, noten en bonen. Chartreuse en Bénedictine zijn bekende voorbeelden van kruidenlikeuren, Cointreau en Grand Marnier bekende fruitlikeuren, en Drambuie geldt als de bekendste whiskylikeur. Andere bekende voorbeelden zijn Amaretto en Frangelico (noten), Tia Maria (koffiebonen) en Baileys (room). Deze likeuren kunnen als digestief worden genoten maar worden ook vaak in cocktails gebruikt.