Contact
+31 20 6622455

Ma t/m vrij van 08:30 tot 18:00
Zaterdag 09:30 tot 17:30, zondag gesloten

Laurent-Perrier

Laurent-Perrier

De geschiedenis van champagnehuis Laurent-Perrier begint in 1812, als voormalig kuiper en bottelaar Alphonse Pierlot twee wijngaarden in Tours-sur-Marne overneemt. Zijn eerste champagne labelt hij onder de naam A. Pierlot & Cie.
Twee generaties verder is het zijn gelijknamige kleinzoon die het gehele bezit in 1881 schenkt aan zijn keldermeester Eugène Laurent, echtgenoot van Veuve Mathilde-Emilie Perrier. De gecombineerde naam Laurent-Perrier werd hiermee een feit en zou voor altijd synoniem zijn voor champagne van hoge kwaliteit. 
Hoewel zijn twee talentvolle dochters Laurent-Perrier inmiddels leiden, mag Bernard de Nonancourt niet onbesproken blijven bij de beschouwing van de geschiedenis van dit grootste familiebezit in de Champagne. Toen hij net na de oorlog in dienst kwam bij Laurent-Perrier, verplichtte zijn moeder hem eerst lange tijd ervaring op te doen tussen de boeren, in de kelder, op de administratie en in het verkoopteam om vervolgens pas het roer aan hem over te dragen. Dat bleek een gouden greep: door zijn veelzijdigheid en warme uitstraling wist hij als geen ander de mensen binnen én buiten het bedrijf te enthousiasmeren. Laurent-Perrier werd onder Bernard een wijnhuis van faam en formaat!

Laurent-Perrier Brut piccolo 0,2 Ltr.
Laurent-Perrier

Brut piccolo 0,2 Ltr.

Een champagne met veel frisheid, lichtheid en elegantie; de typerende kwaliteiten van Laurent-Perrier.

€14,95
Meer informatie Nu bestellen
- +
Laurent-Perrier Demi-Sec
Laurent-Perrier

Demi-Sec

De zoete touch die de spot raakt.Tot 20% van de reserve wijn wordt opgenomen om de bestendigheid heid van Laurent-Perrier Demi-Sec te garanderen, met een dosage van 40gram suiker per liter.

€51,95
Meer informatie Nu bestellen
- +
Laurent-Perrier Brut
Laurent-Perrier

Brut

Champagne met veel frisheid, lichtheid en elegantie. De consequente essentiële kwaliteiten van Laurent-Perrier.

€51,95
Meer informatie Nu bestellen
- +
Laurent-Perrier Rosé
Laurent-Perrier

Rosé

De Cuvée Rosé Laurent-Perrier is bijzonder in de geschiedenis van Champagne, de manier waarop hij is gemaakt, en het ontwerp van de fles.

€84,95
Meer informatie Nu bestellen
- +
Voor een goed werkende site maken wij gebruik van cookies. Uitsluitend voor eigen gebruik. Wijzigen kan hier: Manage cookies