Contact
+31 20 6622455

Ma t/m vrij van 08:30 tot 18:00
Zaterdag 09:30 tot 17:30, zondag gesloten

Inverroche

Inverroche

Inverroche maakt artisanale gin in Stilbaai (Westkaap). Zachte zomers en mistige winters zijn de basis van de typisch rijke Kaapse fynbos. De gins worden zorgvuldig geproduceerd in een speciaal ontworpen kleine koperen ketel. De florale rijkdom geeft deze gins een kruidigheid die nergens ter wereld te vinden is. Artisanale gins worden 2 keer langzaam gedistilleerd en zijn van absolute topkwaliteit.

Inverroche Fitch and Leeds Tonic 0,2ltr
Inverroche

Fitch and Leeds Tonic 0,2ltr

Zuid Afrikaanse tonic die subliem is bij de Gin's van Inverroche.

€1,65
Meer informatie Nu bestellen
- +
Inverroche Amber Gin
Inverroche

Amber Gin

Een aparte, suggestieve gin van typische Afrikaanse kruiden. Aardse aroma’s met toetsen van citrus en fynbos. Nb: Inverroche Gin is uitsluitend online te bestellen, ivm Nederlandse wetgeving mogen wij het niet verkopen in de winkel.

€44,95
Meer informatie Nu bestellen
- +
Inverroche Verdant Gin
Inverroche

Verdant Gin

Fijne, florale gin, satijn zacht met aroma’s van jeneverbes, amandel en anijs. Nb: Inverroche Gin is uitsluitend online te bestellen, ivm Nederlandse wetgeving mogen wij het niet verkopen in de winkel.

€44,95
Meer informatie Nu bestellen
- +
Inverroche Classic Gin
Inverroche

Classic Gin

Een elegante, complexe gin met aroma’s van citrus gevolgd door kruidigheid. Nb: Inverroche Gin is uitsluitend online te bestellen, ivm Nederlandse wetgeving mogen wij het niet verkopen in de winkel.

€44,95
Meer informatie Nu bestellen
- +
Voor een goed werkende site maken wij gebruik van cookies. Uitsluitend voor eigen gebruik. Wijzigen kan hier: Manage cookies