Contact
+31 20 6622455

Ma t/m vrij van 08:30 tot 18:00
Zaterdag 09:30 tot 17:30, zondag gesloten

Glaetzer Wines

Glaetzer Wines

Ben Glaetzer wordt algemeen beschouwd als een van de grootste talenten op het internationale wijntoneel. Het wijnbedrijf uit de befaamde Australische wijnregio Barossa Valley maakt hier prachtige, pure wijnen van zeer oude stokken. Als wijnmaker is Glaetzer voortdurend op zoek naar terroir en typiciteit. Hij werkt uitsluitend met de beste materialen en experimenteert veel. Barossa staat bekend om zijn voortreffelijke shirazwijnen en het is niet verwonderlijk dat deze druif domineert in de wijnen van Glaetzer. Hij zet de druif niet alleen als solist in, maar ook maakt hij schitterende blends met bijvoorbeeld cabernet en grenache. 

Glaetzer heeft naast zijn geweldenaars uit Barossa tevens een antwoord op de volumewijnen van de 'grote spelers' in Australië. Dit is de serie Heartland-wijnen, afkomstig van de zuidelijker gelegen Langhorne Creek en Limestone Coast. Deze zijn evenzeer bestemd voor een groot publiek, maar zitten wel boordevol karakter. Een mond vol fruit en complexiteit, met een interessante prijsstelling. 

"This is a serious talent who has exploded on the wine scene with a brilliant array of wines." (Wine Advocate)

Glaetzer Wines Heartland Shiraz 2014
Glaetzer Wines

Heartland Shiraz 2014

De wijn heeft een karaktervolle, frisse smaak met rode, zwarte en blauwe bessen. Een verademing naast alle jammige Australische wijnen, die te vaak worden aangeboden. Drinken tot 7 jaar na de oogst.

€17,95
Meer informatie Nu bestellen
- +
Glaetzer Wines Wallace 2010
Glaetzer Wines

Wallace 2010

De shiraz wordt gelagerd op Franse (80%) en Amerikaanse eiken vaten van twee en drie jaar oud en de grenache op roestvrijstaal. Het is een wijn met een aantrekkelijke geur van rode kersen en frambozen.

€24,95
Meer informatie Nu bestellen
- +
Glaetzer Wines Heartland Director's Cut Shiraz 2013
Glaetzer Wines

Heartland Director's Cut Shiraz 2013

Een super-complexe wijn met een mix van bramen, bosbessen, viooltjes, cacao, sigarenkistjes, kruiden, pepers, mokka en drop. Met een uitstekende concentratie plus een flinke dosis (mooi) eikenhout, dat het gulle, donkere fruit goed ondersteunt.

€29,95
Meer informatie Nu bestellen
- +
Glaetzer Wines Bishop 2015
Glaetzer Wines

Bishop 2015

De smaak is zeer vol en dik en vult de mond geheel, maar is ook toegankelijk. Het fruit is donker met een zoete impressie. Daarbij tonen van chocolade, espresso, kruidnagel en leer en de lange afdronk is volmaakt in zijn kruidigheid.

€31,95
Meer informatie Nu bestellen
- +
Glaetzer Wines Amon-Ra 2010
Glaetzer Wines

Amon-Ra 2010

De wijn is gemaakt van 100% shiraz. De druivenstokken zijn gemiddeld zeer oud, van 50-130 jaar. Deze wijn,behoort tot de allerbeste shiraz van Australië.

€69,95
Meer informatie Nu bestellen
- +
Voor een goed werkende site maken wij gebruik van cookies. Uitsluitend voor eigen gebruik. Wijzigen kan hier: Manage cookies