Contact
+31 20 6622455

Ma t/m vrij van 08:30 tot 18:00
Zaterdag 09:30 tot 17:30, zondag gesloten

Feudi di San Marzano

Feudi di San Marzano

Het wijnavontuur ontstaat uit de jarenlange ervaringen van twee belangrijke wijnbedrijven: de 'Cantine San Marzano' en 'Farnese Vini', die besloten zich volledig te richten op het cultiveren van autochtone druivenrassen van de streek Apulië, de hak van Italië. Salento is een strook land tussen twee zeeën die herinnert aan oude beschavingen en gekenmerkt wordt door de schrale stammen van duizend jaar oude olijfbomen, de zeldzame regen en de geuren van de Middellandse Zee. Het land bestaat uit een dunne rode ondergrond op een ruwe, kalkrijke bodem. Vanwege de sterke productiefilosofie, die trouw aan de tradities van het platteland combineert met een moderne aanpak in de kelder, kwam er snel succes voor Feudi di San Marzano, in Italië en daarbuiten. Met behulp van hun rijke kennis aan agronomische praktijken uit het verleden weten de wijnbouwers het ritme van de wijnstokken te respecteren. Zo halen ze het beste uit het fruit, om het vervolgens te kunnen verwerken met gebruikmaking van de modernste wijnmaaktechnieken. De Cantine San Marzano is volledig uitgehouwen in de rotsen, thermisch geïsoleerd.

Feudi di San Marzano Bianco 2016
Feudi di San Marzano

Bianco 2016

Deze Feudi di San Marzano is een blend van sauvignon blanc en malvasia, in gelijke delen. De sauvignon blanc een goede druif om droge en frisse aspecten in de wijn naar boven te krijgen, zeker wanneer deze niet op hout gelagerd wordt.

€7,95
Meer informatie Nu bestellen
- +
Feudi di San Marzano Gran Trio Rosso 2015
Feudi di San Marzano

Gran Trio Rosso 2015

Primitivo, malvasia nera en negroamaro geven de wijn een diepe, zwartrode kleur. In de geur heeft de wijn een vol bouquet met een aanzet van zwarte bessen confiture, geconfijte bessen en cacao.

€8,75
Meer informatie Nu bestellen
- +
Voor een goed werkende site maken wij gebruik van cookies. Uitsluitend voor eigen gebruik. Wijzigen kan hier: Manage cookies