Contact
+31 20 6622455

Ma t/m vrij van 08:30 tot 18:00
Zaterdag 09:30 tot 17:30, zondag gesloten

Exeo

Exeo

De Bodegas Exeo en LaBastida (zie elders op de site) liggen in de Rioja Alavesa. Twee domeinen van dezelfde broers, maar met een andere betekenis en wijnstijl. Daar waar LaBastida staat voor een traditionele benadering, is Exeo een ander project van de broers Fernandez, met een vernieuwend en experimenteel karakter. Bij Exeo wordt er puur gezocht naar de maximale verfijning van wijn, zonder verlies aan typiciteit. Wijnmaken op hoog niveau. In de wijngaarden van de Sierra Cantabria spelen naast de tempranillo vooral de druivenrassen garnacha blanca en garnacha tinta een belangrijke rol.

Exeo Letras Minúsculas 2013/14
Exeo

Letras Minúsculas 2013/14

Een moderne Rioja met heerlijk fruit en een opwekkende frisheid! Het explosieve fruit krijgt dankzij een klein vleugje hout ook een volwassen gezicht. Mooi gestructureerd, evenwichtig en complex met bijbehorende lengte.

€12,50
Meer informatie Nu bestellen
- +
Exeo Cifras Tinto 2010
Exeo

Cifras Tinto 2010

Verfijning en elegantie spelen hier de hoofdrol, maar dat maakt deze wijn zeker niet licht. De intensiteit van het fruit is zo hoog: het gevolg van een knap staaltje wijnmaken! Het merendeel wordt in betonnen eieren (cuves) opgevoed.

€19,95
Meer informatie Nu bestellen
- +
Voor een goed werkende site maken wij gebruik van cookies. Uitsluitend voor eigen gebruik. Wijzigen kan hier: Manage cookies