Brouwerij Het Uiltje
Brouwerij Het Uiltje
Pineapple Weizen
De Pineapple Weizen is een witbier gebrouwen met ananas. De ananas zit heel subtiel verweven in de smaak, die elegant en verfrissend is. De licht hoppige tonen en een heerlijk zachte afdronk maken dit een perfect zomerbier.
€3,50
Brouwerij Het Uiltje
My Life Span Is New England IPA
My Life Span Is, een New England IPA die als een vers bier gebrouwen wordt. Is slechts 6 maanden houdbaar eenmaal op blik. Een bier voor de échte IPA liefhebber. Puur, fris en prachtig in balans. De hopsoorten in dit bier zijn: Mosaic, Citra, HBC hops en
€3,75
Brouwerij Het Uiltje
Joost mag het weten Triple IPA
Joost mag het weten is geen IPA, dubbel IPA, maar een heuse triple IPA. Een bier voor de echte IPA freak. Vol en krachtig, zeer geconcentreerd, boordevol hop aroma's. Met zijn 11% een stevig, maar met het Uiltje signature is ook dit bier zacht en mild na.
€3,75
Brouwerij Het Uiltje
Trackdown Juicy Pale Ale
Trackdown is een pilsener bier met wat tonen van hop. De hopsoorten die er in beperkte maten aan toegevoegd zijn, zijn de Mosaic, Amarillo en Centennial. Hij is lekker fruitig en smaakvol, een biertje voor elke dag!
€3,75
Brouwerij Het Uiltje
Bird of Prey IPA
De Bird of Prey zit bomvol verschillende soorten hop, waardoor deze 5,8% IPA niet alleen heel erg fris-fruitig is, maar ook een lekker stevige bitter heeft. Deze goud-oranje superheld is een smaakexplosie van zoet naar bitter. Opwekkend en vrolijk!
€3,95
Brouwerij Het Uiltje
Dr. Raptor Imperial IPA
Dr. Raptor is een Imperial IPA, ofwel een extra sterke IPA. Hij heeft een waanzinnige hopsmaak (de signatuur van Het Uiltje) en is bijzonder krachtig.
€4,75

Brouwerij Het Uiltje

Robbert Uyleman (1986) werkte als account manager bij een audiovisueel bedrijf en stond -als liefhebber- een dag per week achter de bar bij bierbrouwer Jopen. Bij Jopen kreeg Robbert ook de mogelijkheid zelf bier te brouwen en een hobby werd razendsnel zijn werk. Hij zei zijn baan op en na een succesvolle crowdfunding kon Robbert zijn eigen brouwerij starten, op een industrieterrein in Haarlem. 

Inmiddels wordt er alweer enkele jaren bier gebrouwen in de eigen brouwerij en is het assortiment verder uitgebreid. Een grote reeks IPA's, maar ook Stout en bier gerijpt op whisky vaten. En niet zonder succes, naast de verkoop op de locale markt is de export ook een belangrijk deel van de verkoop geworden. 
Op de belangrijkste bier-site van Ratebeer.com staat het Uiltje inmiddels bij de beste 100 brouwers van de wereld!! En dat in zo'n korte tijd.