Contact
+31 20 6622455

Ma t/m vrij van 08:30 tot 18:00
Zaterdag 09:30 tot 17:30, zondag gesloten

Brane-Cantenac

Brane-Cantenac

Brane-Cantenac heeft zijn reputatie als 2ème Grand Cru Classé opgebouwd rond een wijngaard van 75 hectare, verdeeld over verschillende percelen. De grootste daarvan ligt recht tegenover het kasteel op het beste terroir van grof grind binnen de appellatie van Margaux. Dit gebied dat boven het omringende land uitrijst, heet het Plateau de Brane. De lagen van stenen uit de bedding van de Garonne liggen tot wel 10 meter diep. Het zijn schrale, onvruchtbare bodems met zeer gunstige condities voor de cabernet sauvignon. Toen Henri Lurton het landgoed in 1992 van zijn vader overnam, heeft hij alles in praktijk gebracht wat hij had geleerd gedurende zijn uitgebreide training en door de ervaringen die hij had opgedaan bij wijnbedrijven en in wijngaarden over de hele wereld.

Brane-Cantenac Margaux 2ieme Grand Cru Classé 2009
Brane-Cantenac

Margaux 2ieme Grand Cru Classé 2009

De blend is opgebouwd uit 55% cabernet, 40% merlot en een klein beetje cabernet franc. Deze grand cru is een goed voorbeeld voor Margaux: vol maar elegant, sensueel en een bijzonder intense, aromatische wijn.

€99,95
Meer informatie Nu bestellen
- +
Voor een goed werkende site maken wij gebruik van cookies. Uitsluitend voor eigen gebruik. Wijzigen kan hier: Manage cookies