Alcoholvrij
Alcoholvrij
Virgin Negroni Dark Shed Distillery
Kees Raat - voor de chocoladefreak een begrip in Amsterdam - is een kunstenaar met smaken en heeft naar aanleiding van onze alcoholvrije presentatie met diverse wijnhuizen zich op het maken van de ultieme alcoholvrije Negroni gestort. En ultiem is die!
30% korting
€24,95 €17,50
Alcoholvrij
Ginzero 12 botanicals
Een uitstekende premium alcoholvrije gin is deze Ginzero. Gemaakt met 12 botanicals, hetgeen hem complex maakt. Desondanks is deze gin toegankelijk en mooi droog, zeer geschikt voor een 'gin-tonic' en andere cocktails.
€19,95
Alcoholvrij
Dr. Jaglas Herber Hibiskus
Alcoholvrije Spitz op hoog niveau! Krachtig, lang en super zuiver. De zoete zuurheid van de hibiscusbloemen wordt afgerond met rozemarijn, bittere sinaasappel, vanille en vlierbessen. De alcoholvrije Aperol kan perfect geserveerd worden met tonic en limoe
€24,99
Alcoholvrij
Dr. Jaglas San Limello
Dr. Jaglas San Limello is dé alcoholvrije vervanger van limoncello. Het combineert de frisse, gerijpte citroenen met een delicate toon van het citrusfruit. De natuurlijke zoetheid van citroen en grapefruit wordt afgerond met een lichte honingnoot.
€24,99
Alcoholvrij
Rumamis Alcoholvrije Rum
Rumamis is een heerlijk alcoholvrij alternatief voor een donkere rum. Gemaakt van 9 verschillende botanicals en gefilterd duinwater.
€27,95
Alcoholvrij
Ginamis
Ginamis is een heerlijke alcoholvrije gin, perfect om een alcoholvrije gin tonic mee te maken. Gemaakt van 10 verschillende botanicals en gefilterd duinwater.
€27,95

Alcoholvrij

Van sommige producenten hebben wij leuke, interessante verhalen over hun herkomst en andere bijzonderheden en van sommige minder, of voeren wij slechts één product. Deze producten komen in deze categorie, wat overigens het product niet minder interessant maakt. Eén ding hebben zij in ieder geval gemeen: alles in alcoholvrij.