Cave Tastvin klimaatkasten

Cave Tastvin kast

Voor wie het allerbeste wilt voor zijn wijnen is Cave Tastvin de beste keuze. De kasten worden in Frankrijk gemaakt en bij het ontwikkelingsproces is uitsluitend gekeken naar het resultaat; de best mogelijke kast maken, zonder rekening te houden met de kosten. Uiteindelijk blijken de kasten zeer betaalbaar te zijn en beter van kwaliteit kan haast niet. Het bedrijf maakt inmiddels al meer dan 20 jaar kasten. De kasten worden van hoogwaardige materialen gemaakt en worden door een digitaal systeem exact op temperatuur gehouden. Zo is de Cave Tastvin ook de enige geurloze (0%) wijnkast in de wereld!

Klik op de kast voor het assortiment.

Koelen én warmen 

Het unieke van de klimaatkasten van Cave Tastvin is dat zij én kunnen koelen én verwarmen. Zo is het mogelijk de wijnkast in een onverwarmde schuur te zetten, de wijnen blijven altijd op de juiste temperatuur! 

Bewaren

De ideale bewaarcondities zijn in de Cave Tastvin aanwezig. Zo is buiten de temperatuur de luchtvochtigheid geregeld, liggen de wijnen volledig verduisterd, is er voldoende ventilatie en is de kast 100% trillingsvrij. Vrij uniek dat alle natuurlijke omstandigheden in deze kast worden nagebootst.

Duurzaam

De Cave Tastvin is duurzaam en een kast voor het leven. Het dubbele circuit (warme en koude) is buiten de romp gemonteerd en kan ten aller tijden makkelijk vervangen worden. Dat in tegenstelling tot menig andere klimaatkast.

Isolatie

De kasten zijn geïsoleerd met geëxtrudeerd polystyreen schuim. Deze vorm van isolatie is beter dan andere isolatiematerialen. Het is een homogeen foam dat 2,5 keer efficiënter is dan isolatiemateriaal van dezelfde dichtheid. Het schuim is ook waterbestendig en gaat een leven lang mee. 

Exterieur

De wijnkasten van Cave Tastvin worden geleverd met in hoogte verstelbare poten en een slot op de deur. De standaard kleur is zwart of bordeaux rood en standaard worden de kasten met een gesloten deur geleverd. Een glazen deur is optioneel. 

Interieur

De binnenwand en de deur van de kast is gelakt aluminium. De kast is uitgerust met houten planken welke via een rolsysteem uitgetrokken kunnen worden zodat u uw wijnen makkelijk kan bekijken. Deze planken zijn voorgevormd voor de flessen. U kunt de planken ook makkelijk vergrendelen wanneer u deze plank wilt gebruiken voor het stapelen van drie lagen wijn of meer.  

Techniek

De kast is uitgerust met een temperatuur management microprocessor. De regeling koelen / verwarmen gaat automatisch. De temperatuur is nauwkeurig tot op een halve graad wordt digitaal weergegeven (per graad). Het programmeren van de temperatuur is eenvoudig. Om de compressor te besparen is de kast uitgerust met een 'security engine', dit is een vertraging zodat de compressor niet bij elke deuropening gaat draaien. 

Espace serie

Cave Tastvin biedt naast de wijnkasten ook de mogelijkheid uw eigen 'wijnkamer' te maken in huis. Handig wanneer u geen kelder heeft. Deze inloopkasten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en kunnen doorgaans binnen een dag bij u gemonteerd worden. Aangezien deze kasten levenslang mee gaan, kunt u deze ook mee verhuizen. De inloopkasten worden geleverd met uitschuifbare rekken, u kunt er in rondlopen en uw collectie wijn overzichtelijk bewaren en bekijken. Zo kan er in het kleinste model al circa 900 flessen, het grootste model biedt plaats aan maar liefst ruim 4000 flessen wijn! Door de unieke technieken van Cave Tastvin worden uw wijnen op de meest ideale manier bewaard.

Tot slot

Wij zijn zelf al meer dan 15 jaar in het bezit van meerdere Cave Tastvin wijnkasten (T220) en kunnen alleen maar bevestigen dat deze kast probleemloos en op een perfecte manier voor uw wijn zorgt. Kom hem in onze winkel bekijken, daar staat een demokast met alle mogelijke opties.