Rood Onze selectie rode wijnen uit Pfalz
Gabel
Spätburgunder 2018
De Spätburgunder is een fijne, doordrinkbare wijn met een sterke prijs-kwaliteitverhouding. In de neus vooral fris rood fruit van framboos, bosaardbei, rode kers en cranberry. In de mond aangenaam en sappig met een vitale afdronk.
€11,95
Philipp Kuhn
Incognito 2018
Een geheime cuvée met een ongekend goede smaak! De blend is samengesteld uit enkele nationale en internationale druivenrassen. Namen en verhoudingen houdt wijnmaker Philipp Kuhn geheim!
€14,50
Philipp Kuhn
Mano Negra 2017
Mano Negra staat voor de paarszwarte handen die wijnmakers krijgen door het werken met de sterk gekleurde druiven. In deze cuvée betreft dat blaufränkisch, ook wel lemberger genoemd, en cabernet sauvignon.
€18,95
Gabel
Blaufrankisch 'Held' 2017
De Blaufrankisch is een interessante droge rode wijn van druiven van één van de beste 'enkele' wijngaarden(einzellagen) van Gabel. Een tamelijk gespierde wijn, maar ook sappig met relatief koel fruit en licht peperige tonen.
€24,95
Philipp Kuhn
Frühburgunder reserve 2017
De aroma's van deze Frühburgunder reiken van kers, cassis en pruimedanten tot zoete kruiden, zoals peperkoekkruiden tot uitgesproken witte pepertonen. Terecht een meermaals bekroonde wijn en (opnieuw) een bewijs van het grote potentieel van dit onderschat
€31,95
Philipp Kuhn
Luitmar 'Barrique' 2015
De eerste prijs bij de ‘Deutscher Rotweinpreis’ en de hoge scores bij Eichelmann en Gault Millau verraden al iets over de bijzondere kwaliteit van deze cuvée. De unieke blend zorgt voor een complexe neus die doet denken aan een Bordeauxwijn.
€32,95