Californië - Wit
Francis Coppola
Diamond Collection ‘Gold label’ Chardonnay 2016
De druiven voor de Gold Label Chardonnay worden geoogst in Californië ten zuiden van San Francisco. De koude golfstroom van de Pacific zorgt voor koele lucht waar de regio Monterey County zeer van profiteert. De wijn wordt op het fruit gemaakt.
€18,95
Bernardus
Sauvignon Blanc 2014
Dankzij de oceaaninvloeden is dit een frisse sauvignon met tonen van grapefruit en kruisbessen. De houtlagering van ongeveer 25% van de wijn geeft hem een verrassende volle dimensie.
€24,25
Catena Zapata
Alta Chardonnay 2015
Spectaculaire wijn met heerlijk fruit van rinse appel, maar ook zacht fruit van peer en abrikoos. Licht kruidig en notig en met een perfecte zuurgraad. De finale is bijzonder lang.
€24,95
Francis Coppola
Director's Cut Chardonnay 2016
De boterige romigheid, weelderigheid en houttoets zijn prachtig in balans met de frisheid van de fijne zuren. Een brede, Bourgondische wijn met veel lengte en intensiteit die het geweldig doet bij zeeduivel, kreeft of een mooi bereide kip.
€26,95
Bernardus
Chardonnay 2015
Een chardonnay afkomstig van meerdere wijngaarden die elkaar complimenteren en zo een wijn van buitengewoon karakter en finesse creëren. Vol en romig door de houtlagering met daarbij ook frisse tonen van citrus.
€27,95
Ridge Vineyards
Chardonnay 2014
De oudste wijnstokken van de Ridge Chardonnay stammen uit de late jaren 1940 en staan op de beroemde Monte Bello wijngaard in Zuid Californië.
€57,95