Contact
+31 20 6622455

Ma t/m vrij van 08:30 tot 18:00
Zaterdag 09:30 tot 17:30, zondag gesloten

Taylor's Select Reserve Port

Taylor’s maakt in de wijnbereiding weinig onderscheid tussen zijn instap- en zijn topwijnen. Zo worden de druiven voor de Select met de hand geplukt en passeert een deel de ‘lagares’; grote betonnen open cuves waarin de druiven met de voet getreden.

  • Bij 12 stuks 9% korting
€13,95 Incl. btw
 In winkelwagen
Schrijf een review
Nog geen beoordeling

Taylor’s maakt in de wijnbereiding weinig onderscheid tussen zijn instap- en zijn topwijnen. Zo worden ook de druiven voor de Select met de hand geplukt en passeert een deel de ‘lagares’; grote betonnen open cuves waarin de druiven met de voet getreden worden. Mede hierdoor zijn de specifieke kenmerken van Taylor’s ook in deze port te proeven. De port wordt gemaakt van de touriga francesca, tinta roriz en touriga nacional druiven, welke na vergisting twee jaar op eiken vaten rijpen. Herkenbaar zijn de klassieke aroma’s in de geur van zwarte bessen en bramen. In de smaak is hij lekker rond, mondvullend, zwoel en voorzien van heerlijke rijpe tonen van zwart fruit. Een fijne begeleider bij stevige (blauwe) kazen, gedroogd fruit of chocolade desserts. 

Kleur: Rood
Inhoud (ltr): 0,75
Druivenras(sen): Touriga Francesa, Touriga Nacional, Tinta Roriz
Bijzonderheden:
Beoordelingen:

Geen reviews gevonden...

Voor een goed werkende site maken wij gebruik van cookies. Uitsluitend voor eigen gebruik. Wijzigen kan hier: Manage cookies