Sake

Tae No Hana 90

Tae No Hana 90
Licht
Krachtig

Volgens de traditionele Kimoto methode gebrouwen. Dit is een bijzonder arbeidsintensieve werkwijze waarbij de mash door regelmatig handmatig omroeren (gedurende uren) beschermd wordt tegen wilde bacteriën uit de lucht. De totale tijd voor het brouwen volgens deze methode is ongeveer 4 weken, zeg twee keer zo lang als de moderne Sokujo methode. Hierdoor verkrijgt men een sake met meer complexiteit, structuur, umami en melkzuurtonen. Deze Tae No Hana is een vol ronde sake met aroma's van peer, appel, specerijen en umami. Robuust en spannend maar delicaat na.

 

 

Lees meer
€31,95 €28,95 per stuk
Op voorraad
  • BrouwerijMoriki Shuzō
  • HerkomstMie
  • TypeMuroka Nama Genshu
  • Inhoud (ml)720 ml
  • Alcoholpercentage17%
  • Rice polishing rate90%
  • Sake meter value+5
  • Zuurgraad
  • Serveer temperatuurGekoeld

Sake