Contact
+31 20 6622455

Ma t/m vrij van 08:30 tot 18:00
Zaterdag 09:30 tot 17:30, zondag gesloten

Niepoort Port Senior Tawny

De Senior Tawny is gemiddeld 8 jaar oud. Voor de blend worden ook bijzondere oude tawny's gebruikt, wat de smaak complexer en notiger maakt. Na een lange rijping op kleine houten vaten, wordt de port op fles gebracht en is hij gereed voor verkoop.

  • Bij 12 stuks 7% korting
€20,95 Incl. btw
 In winkelwagen
Schrijf een review
Nog geen beoordeling

In de historische kelders van Niepoort liggen honderdduizenden liters port te rijpen in ‘pipes’. Dit is het domein van ‘masterblender’ José Noguiera, wiens familie al 5 generaties (!) lang verantwoordelijk is voor kwaliteit en de unieke stijl van de Niepoort colheita’s en oude tawny’s.
De Senior Tawny is gemiddeld 8 jaar oud. Voor de blend worden ook bijzondere oude tawny's gebruikt, wat de smaak complexer en notiger maakt. Na een lange rijping op kleine houten vaten, wordt de port op fles gebracht en is hij gereed voor verkoop. De kleur is opvallend lichtrood. In de mond valt direct het fluweelzachte mondgevoel op, met in de smaak tonen van vijgen, rozijnen en krenten. Daarnaast ook wat karamel en gebrande noten. De afdronk is elegant. Ideaal om te drinken met gedroogd fruit, appeltaart, de typische Portugese "Leite Creme" of hartige paté's en terrines.

Kleur: Rood
Inhoud (ltr): 0,75
Druivenras(sen): Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinto Cão, Tinta Francisca, Tinta Amarela, Sousão, Tinta Roriz
Bijzonderheden:
Beoordelingen:

Geen reviews gevonden...

Voor een goed werkende site maken wij gebruik van cookies. Uitsluitend voor eigen gebruik. Wijzigen kan hier: Manage cookies