Contact
+31 20 6622455

Ma t/m vrij van 08:30 tot 18:00
Zaterdag 09:30 tot 17:30, zondag gesloten

Niepoort Port 10 Years Old Tawny

Na het diner is zo'n oude Tawny een goede match met kaas en vooral desserts op basis van chocolade. Hij kan ook gedronken worden als aperitief, geserveerd op kamertemperatuur of licht gekoeld.

  • Bij 12 stuks 9% korting
€38,50 Incl. btw
 In winkelwagen
Schrijf een review
Nog geen beoordeling

Niepoort produceert 10, 20 en 30 Years Old Tawny. Het zijn Tawny's met een leeftijdsindicatie die is samengesteld uit verschillende wijnen van een gemiddeld aantal jaren. De juiste mengingen van al die verschillende Tawny Ports vereisen veel ervaring. Bij Niepoort is Jose Nogueira de Master Blender. De langdurige rijping in kleine houten vaten geeft de karakteristieke mahonie-achtige ‘tawny' kleur. De belangrijkste kenmerken van een oude Tawny zijn de complexiteit van aroma's, de frisheid en het aanhoudende, verfijnde boeket. Na het diner is zo'n oude Tawny een goede match met kaas en vooral desserts op basis van chocolade. Hij kan ook gedronken worden als aperitief, geserveerd op kamertemperatuur of licht gekoeld.

Kleur: Rood
Inhoud (ltr): 0,75
Druivenras(sen): Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinto Cão, Tinta Francisca, Tinta Amarela, Sousão, Tinta Roriz
Bijzonderheden:
Beoordelingen:

Geen reviews gevonden...

Voor een goed werkende site maken wij gebruik van cookies. Uitsluitend voor eigen gebruik. Wijzigen kan hier: Manage cookies