Wildfolder

Onze selectie vis, wild en vlees 

Gegarandeerd de hoogste kwaliteit!

In samenwerking met de beste leveranciers bieden wij u alle ingrediënten om uw kerstmenu tot een succes te laten komen! Geen ellenlange wachtrijen overal, wij zorgen ervoor dat uw bestelling voor u klaarstaat en wellicht nog handiger: bezorgen doen wij ook! 

Hoe gaat het in zijn werk?

Hieronder en op de achterzijde van deze folder vindt u een bestelformulier met alle mogelijkheden en prijzen. Mocht u iets willen dat niet op de lijst staat, vraag het ons gerust en wij zorgen alsnog ervoor! De bestellijst is ook op onze site (www.pasteuning.nl) te vinden. De bestelling wordt vers voor u gemaakt op de dag dat u het wilt komen halen of bezorgd wilt hebben. Het bezorgen gebeurt met gekoeld transport. U kunt aangeven wanneer u uw bestelling het liefst ontvangt, hiervoor gelden dezelfde condities als voor wijn; combineren kan natuurlijk ook! Het kan voorkomen dat er producten niet meer bestelbaar zijn in de allerlaatste dagen voor de kerst, maar dit neemt echter niet weg dat wij alsnog ons uiterste best zullen doen u niet teleur te stellen! U kunt uw bestelling, het liefst vóór 20 december, opgeven per email, telefoon of door deze af te geven in de winkel. 

Wat kan ik nog meer bestellen?

Naast verse vis, vlees en wild kunt u bij ons ook alle groenten bestellen. Wij werken samen met de Gebroeders Schönhage, zij zijn dé groentespecialist en leveren alle top-groentewinkels in groot-Amsterdam. Wij werken met de groenten volgens dagprijzen en hanteren een marktconforme opslag. Ter inspiratie en voor uw gemak staat de groentebestellijst op onze site. Daarnaast hebben we Zeelands brood zonder broodverbeteraar in ons assortiment en natuurlijk de heerlijke, écht Franse croissants, pistoletjes en stokbroden. Alles om zelf af te bakken, want niets is lekkerder dan vers en warm brood op tafel! 

Klik op het plaatje voor onze kerstfolder met wildlijst. 

Kerstfolder