Groentelijst

De hoogste kwaliteit groentes

Samen met de gebroeders Schönhage, al jaren onze leverancier van het mooiste fruit en de beste groente, hebben wij deze lijst samengesteld. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken, kunt u de door u gewenste hoeveelheid bestellen. Aangezien de prijzen van groentes dagelijks kunnen wisselen, kunnen wij helaas geen prijzen vermelden. Deze prijzen worden per dag door ons vastgesteld en met een vaste opslag aan u berekend. De prijzen zullen vergelijkbaar zijn met de betere groente speciaalzaken. 

Hoe gaat het in zijn werk?

U kunt uw bestelling, het liefst vóór 20 december, opgeven via email, telefoon, fax of door deze af te geven in de winkel. Tevens op de achterzijde van deze folder vindt u een bestelformulier met alle mogelijkheden. Mocht u iets willen dat niet op de lijst staat, vraag het ons en wij zorgen ervoor. De bestellijst is ook op onze site (www.pasteuning.nl) te vinden. Na 20 december is het mogelijk dat er artikelen uitverkocht raken. Dit neemt echter niet weg dat u dan nog een bestelling kunt plaatsen. De bestelling wordt vers gehaald op de dag dat u het wilt komen halen of laten bezorgen. Het bezorgen gebeurt met gekoeld transport. U kunt aangeven wanneer u uw bestelling het liefst ontvangt. Hiervoor gelden dezelfde condities als voor wijn; combineren kan natuurlijk ook! 

Uitzonderlijk en de hoogste kwaliteit

De gebroeders Schönhage zijn een begrip in Amsterdam. Een familiebedrijf die generatie op generatie gaat en hofleverancier van alle top-groentezaken in Amsterdam en wijde omgeving. 

Klik op de afbeelding voor de groente bestelljst:

Groente bestellijst