Contact
+31 20 6622455

Ma t/m vrij van 08:30 tot 18:00
Zaterdag 09:30 tot 17:30, zondag gesloten

Graham's Vintage Port 2000

Graham's geniet de reputatie van producent van uitstekende Vintage Port. Zijn vintage port staat bekend om zijn rijkdom, concentratie en stevige tanninestructuur; een combinatie die een indrukwekkende levensduur oplevert.

€81,00 Incl. btw
Niet op (vrije) voorraad.
Mocht u deze wijn willen bestellen, klik hier voor een voorraadcheck.
Wij lichten u zo spoedig mogelijk in.
Schrijf een review
Nog geen beoordeling
Beschikbaarheid: Vraag naar de levertijd

Graham's geniet de reputatie van producent van uitstekende Vintage Port. Graham's stijl is het resultaat van de premium kwaliteit druiven van de vijf belangrijkste wijngaarden (Malvedos, Tua, Vila Velha, Lages en Vale de Malhadas), die geblend worden voor de Vintage Port. Deze wijnen staan bekend om hun opmerkelijke rijkdom, concentratie en stevige tanninestructuur; een combinatie die een indrukwekkende levensduur oplevert. De port kan naar gelang het oogstjaar onder de juiste condities gemakkelijk 25-45 jaar rijpen.
Vintage Ports worden alleen gemaakt in jaren van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Gemiddeld komt dit twee of drie keer in een decennium voor. Het weer is hierbij de belangrijkste factor, de condities moeten zowel ideaal zijn gedurende het groeiseizoen als tijdens de oogst. 
Graham's Vintage Ports scoren hoge beoordelingen in proeverijen en bij de internationale wijnpers. 


Kleur: Rood
Inhoud (ltr): 0,75
Druivenras(sen): Touriga Nacional, Touriga Francesa, Tinta Roriz, Tinta Francesca
Bijzonderheden:
Beoordelingen: Robert Parker 94 punten Wine Spectator 98 punten Stephen Tanzer 94 punten

Geen reviews gevonden...

Voor een goed werkende site maken wij gebruik van cookies. Uitsluitend voor eigen gebruik. Wijzigen kan hier: Manage cookies