Contact
+31 20 6622455

Ma t/m vrij van 08:30 tot 18:00
Zaterdag 09:30 tot 17:30, zondag gesloten

Gourt de Mautens IGP Rouge 2014

Vooral in finesse, zuiverheid en raffinement, dat alleen bij de allergrootste wijnen is terug te vinden. Het fruit van allerlei bessen, bramen, en rode kersen is werkelijk enorm puur, veelzijdig en transparant.

€44,95 Incl. btw
 In winkelwagen
Schrijf een review
Nog geen beoordeling

Ongekende finesse, zuiverheid en raffinement; elementen de alleen bij de allergrootste wijnen terug te vinden zijn. Het fruit van allerlei bessen, bramen, en rode kersen is werkelijk enorm puur, veelzijdig en transparant. De altijd wat forse boerse structuur, typisch voor Rasteau, heeft plaats gemaakt voor fijnzinnigheid, zoals de absolute top van de Côte de Nuits met Chambertin of Richebourg. Het zijn juist die wijnen waarmee Gourt de Mautens associaties oproept. Zeker pittig geprijsd voor een  ‘Rasteau' of tegenwoordig IGP Vaucluse, maar met de zeldzaam lage opbrengst per hectare (10-15hl), vergeleken met genoemde top-pinot noir, wordt het een heel ander verhaal. Enkele uren van te voren karafferen is aan te raden.

Kleur: Rood
Inhoud (ltr): 0,75
Druivenras(sen): Grenache Syrah Mourvedre Carignan Vaccarese
Bijzonderheden: Biodynamisch
Beoordelingen:

Geen reviews gevonden...

Voor een goed werkende site maken wij gebruik van cookies. Uitsluitend voor eigen gebruik. Wijzigen kan hier: Manage cookies