Contact
+31 20 6622455

Ma t/m vrij van 08:30 tot 18:00
Zaterdag 09:30 tot 17:30, zondag gesloten

Wither Hills Sauvignon Blanc 2012

Drie procent van de wijn is op hout vergist wat het haast rokerige aroma van het terroir accentueert. Een goddelijke combinatie met gerookte heilbot, platte oesters. Maar ook bij een gevat gesprek, volgens de eigenaren..

  • Bij 12 stuks 9% korting
€17,50 Incl. btw
Niet op (vrije) voorraad.
Mocht u deze wijn willen bestellen, klik hier voor een voorraadcheck.
Wij lichten u zo spoedig mogelijk in.
Schrijf een review
Nog geen beoordeling
Beschikbaarheid: Vraag naar de levertijd

De druiven worden geoogst bij optimale smaakrijpheid. Het fruit uit elke wijngaard wordt apart gehouden gedurende het proces van de wijnbereiding om de integriteit van elk terroir te waarborgen en het grootst mogelijke aantal blends mogelijk te maken. Het proces wordt onder zo koel mogelijke temperaturen uitgevoerd. De Wither Hills sauvignon blanc is zeer aromatisch met een intense geur van rijp wit fruit, versgemaaid gras en een hint van kruisbes. De smaak is rijk, met geconcentreerd fruit, prachtige zuren en veel lengte. Drie procent van de wijn is op hout vergist wat het haast rokerige aroma van het terroir accentueert. Een goddelijke combinatie met gerookte heilbot, platte oesters. Maar ook bij een gevat gesprek, volgens de eigenaren..

Kleur: wit
Inhoud (ltr): 0,75
Druivenras(sen): Sauvignon Blanc
Bijzonderheden:
Beoordelingen:

Sauvignon Blanc (31)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.

Geen reviews gevonden...

Voor een goed werkende site maken wij gebruik van cookies. Uitsluitend voor eigen gebruik. Wijzigen kan hier: Manage cookies