Pasteuning

Wijnmakers Diner François Villard in Taiko

Wijnmakers Diner François Villard in Taiko
Licht
Krachtig

Het is alweer 18 jaar dat wij de wijnen van François Villard importeren en ondanks dat François erg van reizen houdt, is het er nooit van gekomen hem naar Amsterdam te halen. Maar dat gaan we nu in één klap goedmaken met een werkelijk prachtig diner in Restaurant Taiko, in het Conservatorium Hotel.

François Villard, ooit begonnen in een kleine kelder in Saint-Michel-Sur-Rhône, maakt inmiddels een flink gamma wijnen uit de Noord-Rhône. Zo zullen wij deze avond wijnen proeven uit Condrieu, Côte-Rôtie, Saint Joseph, Saint Peray en Crozes-Hermitage. Een ontdekkingsreis met wijnen die tot de beste van de streek gerekend worden!

Taiko wordt geroemd om haar verfijnde Aziatische keuken en scoort bij Gault & Millau maar liefs 17 uit 20 punten. En laat nu uitgerekend deze keuken tot spannende combinaties leiden met de wijnen van Villard. Samen met executive-chef Schilo van Coevorden en Taiko-chef Hugo Engels hebben wij een speciaal menu samengesteld waarbij zowel de wijn als de gerechten tot optimale expressie komen.

Datum: Zondag 24 november
Aanvang: 17:00
Locatie: Restaurant Taiko (Conservatorium Hotel) 
Let op: slechts 50 plaatsen beschikbaar! 
Mocht het uitverkocht zijn, stuur ons een mail en wij zetten u op de wachtlijst. 

Lees meer
€129,00 per stuk
Niet op (vrije) voorraad, klik hier voor een voorraadcheck.

Pasteuning