Boekenmarkt bij Pasteuning
Opruiming
Hans Melissen - Rare Druiven & Vrolijke Fransen
Dertien verrukkelijke verhalen opgetekend langs de slingerende, culinaire routes. Een boek vol gezelligheid!
51% korting
€10,00 €4,95
Opruiming
Hans Melissen - Wijngek
Ook in deze bundel korte verhalen gaat Hans Melissen door in de traditie van zijn debuut Château Poeha, waarin de wijnwereld met een knipoog wordt bekeken. De verhalen zijn vol humor en hilariteit, maar ook met grote liefde voor mens en natuur geschreven.
51% korting
€10,00 €4,95
Opruiming
Hans Melissen & Thérèse Boer- Met Liefde Geschonken
Een boek met handige en vrolijke tips over wat voor drank te schenken op welk moment. Schenken kan immers op 2 manieren: I: de gastheer of vrouw die wijnen of andere dranken schenkt bij speciale gelegenheden zoals een verjaardag, bruiloft en bij maaltijde
47% korting
€14,95 €7,95
Opruiming
Ma Cuisine Escoffier voor iedereen
Al 20 jaar is de Nederlandse vertaling uitverkocht maar nu zal eindelijk de herdruk van de bijbel voor amateurkoks verschijnen, voor het eerst uitgebreid met 48 kleurenfoto's van gerechten die volgens Ma Cuisine receptuur zijn bereid.
48% korting
€28,99 €14,95
Opruiming
Auguste Escoffier - Het kookboek voor de klassieke keuken
Auguste Escoffier is een legendarische naam voor chefs en fijnproevers. Zijn Kookboek van de klassieke keuken (Le Guide Culinaire) wordt nog steeds door meesterkoks overal ter wereld geroemd én gebruikt.
47% korting
€75,00 €39,95
Opruiming
De Grote Larousse
De 6e, geheel herziene editie van de Larousse Gastronomique, die in 1938 voor het eerst is verschenen, is een klassieker die toch elke dag actueel is. Een wereldberoemde culinaire encyclopedie, waarin van A tot Z alle vragen rondom gastronomie worden bean
47% korting
€129,00 €69,00