Elgin / Walker Bay - Wit
Beaumont
Chenin Blanc 2015
De focus op deze wijn is al jaren zeer consistent; het verkrijgen van pure aroma's en smaken van heerlijk vers, aansprekend fruit. Een zuiver voorbeeld van een koeler klimaat chenin blanc.
€12,95
Creation Wines
Viognier 2015
In de koele Hemel-en-Aarde Vallei voelt de viognier zich duidelijk op zijn gemak en maakt Creation er een bijzonder geslaagde cépagewijn van. Rijk en romig, met veel fris steenfruit. Gemaakt op roestvrij staal voor de fruitigheid.
€19,95
Creation Wines
Chardonnay 2017
Bourgogne-stijl chardonnay. In de mond is de wijn vol en harmonieus, met veel (exotisch) fruit, een subtiele kruidigheid en een lichte vettigheid die ondersteund worden door de mooie zuurgraad. Levendige en lange afdronk.
€20,95
Beaumont
Chenin Hope Marguerite 2016
De Chenin Hope Marguerite wordt beschouwd als een van de referentiewijnen van wat er met deze druif in Zuid-Afrika kwalitatief mogelijk is. De wijn weerspiegelt in optima forma het pure karakter van de druif en de individuele filosofie van Beaumont.
€26,95
Hamilton Russell
Chardonnay 2017
Een van de meest klassieke chardonnaywijnen uit Zuid Afrika, afkomstig van het milde zeeklimaat van de zuidelijke Walker Bay, met zijn bijzondere terroir.
€35,95