Elgin / Walker Bay - Rood
Creation Wines
Syrah-Grenache 2018
Deze blend van 4/5e syrah en 1/5e grenache oogt jeugdig door zijn ondoorzichtige purperen aanblik. Het zoete donkere fruit in de geur zet zich naadloos door in de smaak. Tonen van olijf en peper dienen zich aan.
De wijn is rond en voelt fluwelig en ...
€24,95
Creation Wines
Syrah 2017
Zo goed kan Kaapse Syrah dus zijn! Door de invloed van het zeeklimaat van de nabije oceaan bezit de wijn veel fraicheur.
€25,95
Creation Wines
Pinot Noir 2017
De pinot noir mag natuurlijk niet ontbreken bij Creation Wines! De Walker Bay wijnregio en de daarin gelegen de H&A Vallei heeft een relatief koel klimaat vergeleken met de andere wijnstreken van Zuid-Afrika en is daarmee perfect voor deze druif.
€27,50
Boekenhoutskloof
Cap Maritime Pinot Noir 2018
Daar waar Boekenhoutskloof opereert vanuit Franschhoek is Cap Maritime de nieuwste hit. Hiervoor komen de druiven speciaal uit de koele Hemel-en-Aarde Valley geoogst van de twee belangrijke druivenrassen die het bedrijf nog miste: chardonnay en pinot noir
€44,95
Hamilton Russell
Pinot Noir 2019
Deze Pinot Noir is doorgaans één van de betrouwbaarste van Zuid Afrika en behoort tot de beste pinots van het zuidelijk halfrond. Hij profiteert van de omstandigheden van de zuidelijke oceaan aan de Walkerbay. Een echte terroirwijn van leisteenachtige, kl
€44,95