Contact
+31 20 6622455

Ma t/m vrij van 08:30 tot 18:00
Zaterdag 09:30 tot 17:30, zondag gesloten

Vergelegen Chardonnay 2012

De wijn toont een aantrekkelijke citroenachtige geelgroene kleur met een complexe neus van citrus, perzik, tropisch fruit en minerale tonen. De smaak is lang en vol met fijne houttonen. Prachtig verfijnd en elegant.

  • Bij 12 stuks 9% korting
€17,50 Incl. btw
Niet op (vrije) voorraad.
Mocht u deze wijn willen bestellen, klik hier voor een voorraadcheck.
Wij lichten u zo spoedig mogelijk in.
Schrijf een review
Nog geen beoordeling
Beschikbaarheid: Vraag naar de levertijd

De voor deze Chardonnay worden druiven gebruikt, die afkomstig zijn van verspreid liggende, eigen wijngaarden van Vergelegen: Korhaan, Rooiland, Rocklands, Slanghoek en Lower Schapenberg. De druiventrossen worden in hun geheel geperst, zonder inweking. 40% van de druiven vergist op Bourgondisch eiken vaten waarvan 20% nieuw is. Vanwege hun delicate structuur wordt de oogst van de Lower Schaapenberg en  Rooiland vergist op RVS tanks. Alle jonge wijnen worden 9 maanden gerijpt op hun gistdroesem alvorens de assemblage en de botteling. De wijn toont een aantrekkelijke citroenachtige geelgroene kleur met een complexe neus van citrus, perzik, tropisch fruit en minerale tonen. De smaak is lang en vol met fijne houttonen. Prachtig verfijnd en elegant.

Kleur: Rood
Inhoud (ltr): 0,75
Druivenras(sen):
Bijzonderheden:
Beoordelingen: Stephen Tanzer 89 punten

Chardonnay (193)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.

Geen reviews gevonden...

Voor een goed werkende site maken wij gebruik van cookies. Uitsluitend voor eigen gebruik. Wijzigen kan hier: Manage cookies