Contact
+31 20 6622455

Ma t/m vrij van 08:30 tot 18:00
Zaterdag 09:30 tot 17:30, zondag gesloten

Tramin Gewürztraminer 2016

Het kan niet anders dan dat de uitlopers van de Alpen zorgen voor een van de bekendste wijnen van dit huis: de gewürzraminer. Tramin is de bakermat van de Gewürztraminer en het inheemse ras traminer aromatico voelt zich daar uitermate thuis.

  • Bij 12 stuks 7% korting
€14,95 Incl. btw
 In winkelwagen
Schrijf een review
Nog geen beoordeling

Het kan niet anders dan dat de uitlopers van de Alpen zorgen voor een van de bekendste wijnen van dit huis: de gewürzraminer. Tramin is de bakermat van de Gewürztraminer en het inheemse ras traminer aromatico voelt zich daar uitermate thuis. Intense, droge wijn, waar geen restsuikers te bespeuren zijn ! Heel bloemig met een zuiver fris parfum, elegant met intense aroma's en smaken van muscat, roos, exotische kruiden en lychee fruit. Delicate zuren en weer die ‘bergachtige’ fraîcheur. De wijn is multifunctioneel inzetbaar, ook als opwekkend aperitief. Wordt vaak genoemd als beste gewürztraminer van Italie in o.a. de Gambero Rosso.

Kleur: Wit
Inhoud (ltr): 0,75
Druivenras(sen): Gewürztraminer
Bijzonderheden:
Beoordelingen:

Gewürztraminer (7)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.

Geen reviews gevonden...

Voor een goed werkende site maken wij gebruik van cookies. Uitsluitend voor eigen gebruik. Wijzigen kan hier: Manage cookies