Contact
+31 20 6622455

Ma t/m vrij van 08:30 tot 18:00
Zaterdag 09:30 tot 17:30, zondag gesloten

Tierra Blanco Fermentado en Barrica 2015

In de geur heeft hij tonen van tropisch fruit, nectarine, brioche en wat vanille van de houtrijping. In de mond waaiert hij breed uit en is hij vlezig en goed gevuld met zacht wit fruit, toast en mineralen. Een Bourgondische wijn.

€13,95
€10,95 Incl. btw
 In winkelwagen
Schrijf een review
Nog geen beoordeling

Dit type witte houtgelagerde Rioja wordt niet veel gemaakt. Ten zuiden van Labastida liggen de meest kalkrijke percelen die geschikt zijn voor de witte druivenrassen viura, garnacha blanca en malvasia. De druiven worden met de hand geplukt, streng geselecteerd en vergist op Amerikaanse en Franse eiken vaten van 225 liter, waarvan de helft nieuw is. De wijn blijft daarin vervolgens nog 4 maanden op zijn gistcellen rijpen. In de geur heeft hij tonen van tropisch fruit, nectarine, brioche en wat vanille van de houtrijping. In de mond waaiert hij breed uit en is hij vlezig en goed gevuld met zacht wit fruit, toast en mineralen. Een Bourgondische wijn voor bij mooie (vette) vissoorten, verse pasta en lichte vleessoorten zoals kalf en kip.

Kleur: Wit
Inhoud (ltr): 0,75
Druivenras(sen): Viura Garnacha Blanco Malvasia
Bijzonderheden:
Beoordelingen:

Geen reviews gevonden...

Voor een goed werkende site maken wij gebruik van cookies. Uitsluitend voor eigen gebruik. Wijzigen kan hier: Manage cookies