Contact
+31 20 6622455

Ma t/m vrij van 08:30 tot 18:00
Zaterdag 09:30 tot 17:30, zondag gesloten

Thevenet Delouvin Carte Noire brut NV

In deze succesvolle champagne van het type ‘blanc de noirs’ domineert de pinot meunier. In de geur knapperig fruit van appel en peer, fijnzinnig floraal met vleugjes vanille en boter. In de ronde smaak subtiele hints van herfstvruchten.

€29,95 Incl. btw
 In winkelwagen
Schrijf een review
Nog geen beoordeling

Carte Noire is een cuvée die zowel het terroir van Passy-Grigny als de expertise van het huis weerspiegelt. Hij is afkomstig van druiven van beide kanten van de vallei, de rechteroever (Passy-Grigny) en de linkeroever (Cerseuil-Troissy). In deze succesvolle champagne van het type ‘blanc de noirs’ domineert de pinot meunier met 75%, aangevuld door pinot noir. In de geur knapperig fruit van appel en peer, fijnzinnig floraal met vleugjes vanille en boter. In de ronde smaak subtiele hints van herfstvruchten. De dosage is 10gr/l. Een evenwichtige champagne die perfect dienst doet als feestelijke wijn maar door zijn kracht en frisheid ook als maaltijdbegeleider.

Kleur: wit
Inhoud (ltr): 0,75
Druivenras(sen): Pinot Noir, Pinot Meunier
Bijzonderheden:
Beoordelingen:

Pinot Meunier (24)
Pinot Noir (122)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.

Geen reviews gevonden...

Voor een goed werkende site maken wij gebruik van cookies. Uitsluitend voor eigen gebruik. Wijzigen kan hier: Manage cookies