Contact
+31 20 6622455

Ma t/m vrij van 08:30 tot 18:00
Zaterdag 09:30 tot 17:30, zondag gesloten

Shaw & Smith Shiraz Adelaide Hills 2013

Inmiddels is deze shiraz al eens tot de beste van Australië bekroond. De stijl is een ommekeer in het land te noemen, want er zijn maar weinig ‘wineries’ in Australië in staat om wijnen te maken met zoveel verfijning, finesse en terroir.

  • Bij 12 stuks 9% korting
€32,95 Incl. btw
 In winkelwagen
Schrijf een review
Nog geen beoordeling

Inmiddels is deze shiraz al eens tot de beste van Australië bekroond. De stijl is een ommekeer in het land te noemen, want er zijn maar weinig ‘wineries’ in Australië in staat om wijnen te maken met zoveel verfijning, finesse en terroir. Je kan gerust stellen dat de wijn meer refereert aan een hoogstaande syrah uit de Noord-Rhône dan aan de 'blockbuster' shiraz uit eigen land. Een rijkdom aan rood fruit, vermengd met diverse pepers en verse kruiden. Maar niets teveel van alles. Nergens zwaar. En met herkenbare elegante verfrissende elementen, die je mond heel lang beheersen. Elk jaar weer behoort deze wijn tot de elite van de shirazwijnen van Australië.

Kleur: Rood
Inhoud (ltr): 0,75
Druivenras(sen): Shiraz
Bijzonderheden:
Beoordelingen: Robert Parker 91 punten Wine Spectator 91 punten Stephan Tanzer 93 punten Jancis Robinson 17/20 punten

Shiraz / Syrah (101)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.

Geen reviews gevonden...

Voor een goed werkende site maken wij gebruik van cookies. Uitsluitend voor eigen gebruik. Wijzigen kan hier: Manage cookies