Contact
+31 20 6622455

Ma t/m vrij van 08:30 tot 18:00
Zaterdag 09:30 tot 17:30, zondag gesloten

Santadi Pedraia 2015

Een echte specialiteit van Sardinië is de Nuragus. Een stokoud druivenras, dat nergens anders te vinden is. Hier geselecteerd uit de beste wijngaarden in de lage heuvels van Sulcis, de zuidelijke kuststreek van Sardinië.

  • Bij 12 stuks 8% korting
€11,95 Incl. btw
Niet op (vrije) voorraad.
Mocht u deze wijn willen bestellen, klik hier voor een voorraadcheck.
Wij lichten u zo spoedig mogelijk in.
Schrijf een review
Nog geen beoordeling
Beschikbaarheid: Vraag naar de levertijd

Een echte specialiteit van Sardinië is de Nuragus. Een stokoud druivenras, dat nergens anders te vinden is. Hier geselecteerd uit de beste wijngaarden in de lage heuvels van Sulcis, de zuidelijke kuststreek van Sardinië. De vergisting vindt plaats op roestvrij stalen tanks. Na de gisting blijft de wijn nog enige maanden op de gistcellen, om zoveel mogelijk aroma’s te krijgen. Fonkelend geel in het glas komen er zachte florale accenten vrij en tonen van verse kruiden. Het fruit is ingetogen maar er vallen gemakkelijk gele fruitsoorten in te herkennen. De wijn is smakelijk, rond en vriendelijk met een miniem vetje en een fijn, onmisbaar Italiaans bittertje.

Kleur: wit
Inhoud (ltr): 0,75
Druivenras(sen):
Bijzonderheden: Nuragus
Beoordelingen:

 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.

Geen reviews gevonden...

Voor een goed werkende site maken wij gebruik van cookies. Uitsluitend voor eigen gebruik. Wijzigen kan hier: Manage cookies