Contact
+31 20 6622455

Ma t/m vrij van 08:30 tot 18:00
Zaterdag 09:30 tot 17:30, zondag gesloten

Saint Gayan Rasteau Ilex 2013

Naast de grenache en syrah is een hoog percentage mourvèdre belangrijk De druif gedijt het best in de hitte en is een belangrijk ingrediënt van deze altijd vlezige, hecht gestructureerde, terroirwijn!

  • Bij 12 stuks 13% korting
€14,95 Incl. btw
 In winkelwagen
Schrijf een review
Nog geen beoordeling

Hoewel de hellingen van Rasteau iets noordelijker liggen dan Gigondas, heerst er zomers het heetste microklimaat van de streek en de zo belangrijke Mistral wind heeft er vrij spel. (Rasteau is onlangs 'Cru" geworden in  de lijn met de grootse zuidelijke Rhône 'Crus' Gigondas en Chateauneuf du Pape) Saint Gayan bezit er 5 hectare. Naast de grenache en syrah is een hoog percentage  mourvèdre belangrijk De druif gedijt  het best in de hitte en is een belangrijk ingrediënt van deze altijd vlezige, hecht gestructureerde, terroirwijn! Kruidig, zoetige oosterse specerijen en een flinke dosis peper. De smaak is helemaal niet meer zo ‘ruig’ als in vroegere dagen; het is nu een frissere en meer verfijnde uitvoering.

Kleur: Rood
Inhoud (ltr): 0,75
Druivenras(sen): Grenache Mourvedre Syrah
Bijzonderheden:
Beoordelingen:

Geen reviews gevonden...

Voor een goed werkende site maken wij gebruik van cookies. Uitsluitend voor eigen gebruik. Wijzigen kan hier: Manage cookies