Contact
+31 20 6622455

Ma t/m vrij van 08:30 tot 18:00
Zaterdag 09:30 tot 17:30, zondag gesloten

Roche-Audran Côtes-du-Rhône ‘César’ rouge 2014

Sinds 2009 bestaat de rode César voor 100% uit grenache van oude stokken van voor 1940, die staan op de beste percelen rondom het domein. Het sap van de druiven is zo goed, dat elke toevoeging van een ander druivenras de wijn minder zou maken.

  • Bij 12 stuks 12% korting
€16,95 Incl. btw
 In winkelwagen
Schrijf een review
Nog geen beoordeling

Daar waar het mogelijk is investeert Vincente Rochette in zijn bedrijf. Onder andere in materialen die zijn wijnen nog natuurlijker kunnen maken, zonder overbodig ingrijpen. Zo beschikt hij over peperdure ‘cuves tronconiques’, speciale ovalen cuves van het beste eikenhout. Ze worden gebruikt voor de vinificatie van de rode César en de Marius. Sinds 2009 bestaat de rode César voor 100% uit grenache van oude stokken van voor 1940, die te vinden zijn op de beste percelen rondom het domein. Het sap van de druiven is zo goed, dat elke toevoeging van een ander druivenras de wijn minder zou maken. De wijn toont zich gloedvol paars. Daar sluit de primaire attack van bessen- en frambozenfruit mooi bij aan. In de smaak overheersen zwarte kersen, kirsch en een hint van zoete drop. Karafferen loont bij deze nog jonge, maar weelderige wijn. De aanwezige tannines zijn prachtig fijn van structuur.

Kleur: Rood
Inhoud (ltr): 0,75
Druivenras(sen): Grenache
Bijzonderheden: Biodynamisch
Beoordelingen:

Grenache / Garnacha (76)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.

Geen reviews gevonden...

Voor een goed werkende site maken wij gebruik van cookies. Uitsluitend voor eigen gebruik. Wijzigen kan hier: Manage cookies