Contact
+31 20 6622455

Ma t/m vrij van 08:30 tot 18:00
Zaterdag 09:30 tot 17:30, zondag gesloten

Rigo Barbera d’Alba Superiore 2011

De andere stijl van barbera, de houtgelagerde, wordt vertegenwoordigd door deze superiore. Een stijl die bij veel mensen populair is door zijn verleidelijke smaak. De wijngaard waar deze superiore afkomstig van is, is kleiner dan een voetbalveld!

  • Bij 12 stuks 8% korting
€17,95 Incl. btw
 In winkelwagen
Schrijf een review
Nog geen beoordeling

De andere stijl van barbera, de houtgelagerde, wordt vertegenwoordigd door deze superiore. Een stijl die bij veel mensen populair is door zijn verleidelijke smaak. De wijngaard waar deze superiore afkomstig van is, is kleiner dan een voetbalveld! Na de vergisting op roestvrij stalen tanks wordt de wijn overgebracht op eiken vaten voor een rijping van 10 tot 12 maanden. Met een uurtje ademen in een karaf geeft de wijn zich volledig: vol en vineus, luxueus en verleidelijk. Krachtig, donker fruit van bessen en bramen.
Daarnaast de verleidelijke tonen van de subtiele houtlagering en drop. Hamersma schrijft: “Eén en al Noord-Italiaanse beschaving!” Een spannende ‘wild’-wijn.

Kleur: Rood
Inhoud (ltr): 0,75
Druivenras(sen): Barbera
Bijzonderheden: Biologisch
Beoordelingen:

Barbera (4)
Biologisch (178)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.

Geen reviews gevonden...

Voor een goed werkende site maken wij gebruik van cookies. Uitsluitend voor eigen gebruik. Wijzigen kan hier: Manage cookies