Kistjes wijn De mooiste wijnen, met zorg voor u ingepakt
Relatiegeschenken
PostNL verzenden NL 1 of 2 vaks kistje
Kies hier het aantal kistjes dat u wilt verzenden. (bij afrekenen kiezen voor 'afhalen in winkel'), om dubbele verzendkosten te voorkomen.
€10,00
Relatiegeschenken
PostNL verzenden NL 3 t/m 6 vaks kistje
Kies hier het aantal kistjes van 3 tot en met 6 vaks dat u wilt verzenden. (bij afrekenen kiezen voor 'afhalen in winkel'), om dubbele verzendkosten te voorkomen.
€12,00
Relatiegeschenken
Kistje Malavida
Kistje met de hippe, maar ozó aantrekkelijke rode Malavida, wijn van Toni Arraez en zijn team. Vorig jaar gekozen als 'beste huiswijn van Amsterdam'
€12,95
Relatiegeschenken
Budget Frankrijk: Kistje Petit Pont Languedoc
Voor Jérôme Vic en zijn vrouw Aurélie betaalt de steeds ruimere ervaring in het maken van geblende wijnen zich meer en meer uit. De Petit Pont wijnen zijn dan ook sterke troeven. Voordelige topkwaliteit, wijnen die veel mensen kunnen bekoren.
€16,50
Relatiegeschenken
Kistje Gayda Flying Solo
De Flying Solo wijnen van Gayda hebben als basis de grenache druif. De naam en de etiketten zijn afgeleid van de ‘Aéropostale’, een post-luchtvaart-verbinding die vanaf 1918 Toulouse en Barcelona verbond.
€18,50
Relatiegeschenken
Kistje Gayda Cépage
Kistje met 2 wijnen van Gayda uit de Cépage-serie, die de meest succesvolle is van hun gamma. Naast deze viognier en grenache is er ook chardonnay, sauvignon blanc en syrah, welke overigens onderling uitgewisseld kunnen worden.
€21,50
Relatiegeschenken
Kistje Malavida
Kistje met de hippe, maar ozó aantrekkelijke rode Malavida, wijn van Toni Arraez en zijn team. En wel 2 flessen in de kist, omdat één fles meestal niet genoeg blijkt te zijn! Afgelopen jaar gekozen als 'beste huiswijn van Amsterdam'
€23,50
Relatiegeschenken
Kistje Raumland Cuvée Katharina Sekt Brut
Cuvée Katharina is een ‘blanc de noirs’ die wordt gemaakt van de blauwe druivenrassen pinot noir en pinot meunier, die door een directe persing als witte wijn gevinifieerd worden. In de neus is hij delicaat en verfrissend.
€24,95
Relatiegeschenken
Kistje Casas del Bosque Sauvignon en Cabernet Sauvignon Reserva
Twee van de meest verkochte wijnen in onze winkel bij elkaar. De spetterende sauvignon blanc en de fruitige en vooral zeer smakelijke cabernet sauvignon.
€26,50
Relatiegeschenken
Kistje Château Béard la Chapelle St. Emilion
Dit is niet alleen een indrukwekkende klassieke rode Bordeaux, maar ook eentje waar je blij van wordt, waarvan een glas altijd een feest is – of dat nou bij het kerstdiner is of zomaar, uit het vuistje, al dan niet met een bijpassend kaasplankje.
€28,50
Relatiegeschenken
Kistje ColleMassari Melacce Vermentino / ColleMassari Riserva
Kistje met twee Toscaanse wijnen van het wijnhuis ColleMassari, in 2014 nog door de Gambero Rosso uitgeroepen tot beste wijnhuis van Italië!
€30,50
Relatiegeschenken
Kistje Gayda Figure Libre
Kistje met twee wijnen van Gayda gemaakt volgens een interessant concept: de Figure Libre of Freestyle is bij zowel wit als rood een blend van meerdere druivenrassen. Deze blend kan elk jaar wijzigen, zodat altijd de best mogelijke wijn gemaakt wordt...
€30,95
Relatiegeschenken
Kistje Tierra Rioja Crianza Rood en Wit
Kistje met twee flessen wijn van het wijnhuis Tierra uit de Rioja Alavesa. Twee bijzonder mooie en smakelijke wijnen voor bij het kerstdiner.
€32,50
Relatiegeschenken
Kistje Schäfer-Fröhlich / Stodden
Twee Duitse grootheden samen in een kistje. Schäfer-Fröhlich maakt één van de meest verfijnde rieslings van Duitsland, terwijl Jean Stodden al jaren aan de top staat als het om rode wijnen gaat! Twee prachtwijnen!
€36,50
Relatiegeschenken
Kistje Ant Moore Sauvignon Blanc/Pinot Noir
Kistje met een fles Sauvignon Blanc Signature en een fles Pinot Noir Signature
€37,95
Relatiegeschenken
Kistje Francis Ford Coppola Chardonnay & Zinfandel
Francis Ford Coppola is niet alleen beroemd vanwege de regie van films zoals ‘The Godfather’ en ‘Apocalypse Now’, maar is tevens al bijna 40 jaar fanatiek wijnmaker. En niet onverdienstelijk!
€42,50
Relatiegeschenken
Kistje Henri Giraud Esprit Nature
Kistje met de gloednieuwe champagne van Henri Giraud, de Esprit Nature Brut, opvolger van de Esprit Brut. De uitmonsering is bijzonder en de naam spreekt voor zich!
€42,95
Relatiegeschenken
Kistje The Uva Mira Chardonnay/Cabernet Sauvignon
Kistje met een fles The Uva Mira Chardonnay en een fles The Uva Mira Cabernet Sauvignon
€48,95
Relatiegeschenken
Kistje Henri Giraud Hommage
Kistje met de champagne waar het bij Giraud om draait, de signatuur wijn van het huis. Alweer verkozen tot beste champagne op het Proefschrift wijnconcours.
€53,50
Relatiegeschenken
Kistje Henri Giraud Hommage / Dame Jane
Kistje met twee super champagnes van Henri Giraud: de Hommage, die alweer verkozen tot beste champagne op het Proefschrift wijnconcours en nieuwe prachtige cuvée rosé afgeleid van diezelfde Hommage!! (afgelopen 2 jaar beste rosé champagne NL)
€122,50